Wit & Puur zwangerschapsfotoshoot

Zwanger Fotoshoot Utrecht

Deze lieve aanstaande mama komt uit Utrecht, speciaal naar de studio voor wit & puur zwangerschapsfotoshoot.

Daglicht

Ik hou van puur daglicht fotografie. Natuurlijk fotografeer ik ook met lampen en flitsers. Maar daglicht heeft altijd iets bijzonders. Het is nooit hetzelfde, ieder moment van de dag is het licht weer anders. Of je nu in de ochtend of ’s avonds foto’s maakt. Dat maakt heel veel verschil. Schijnt de zon of is het bewolkt, dat bepaald de sfeer.

Een zwangerschapsfotoshoot kan met het juiste licht de sfeer heel dromerig maken. Met veel tegenlicht en raampartijen creëer je al gauw een bijzondere sfeer. Een manier zoals een zwangerschapsfotoshoot mag zijn. Romantisch, lief, puur maar ook stoer en hard. Het kan allemaal, wat jij graag wilt !

Natuurlijk kan je ook zwangerschapsfotoshoot maken in een stoere setting. Daar schrijf ik over in een volgende blog.

In dit blog beschrijf ik mijn 10 tips voor dromerige zwangerschapsfotoshoot”.

Contact

Wordt je ook zo blij van lieve en stoere zwangerschapsfotoshoot? Laat mijn creativiteit voor jou werken en dan gaan we er samen iets moois van maken. Als je mij een bericht stuur kunnen we jouw wensen bespreken en eventueel een afspraak in plannen. Mijn studio is gevestigd in Zwaag nabij Hoorn NH. Ik werk verder veel in en rond Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam maar natuurlijk ook in heel Nederland.

Social Media

Ik ben natuurlijk ook te vinden op Facebook, Twitter & Instagram. Op deze pagina’s post ik regelmatig werk van mij. Blijf mij volgen voor leuke en bijzondere fotografie.

Wil je nog meer mooie foto’s bekijken, klik dan hier.

Hieronder staat een hele mooie selectie uit deze fotoserie, heel sereen & puur vind ik de foto’s geworden.

 

Wit & Puur zwangerschapsfotoshoot utrecht Wit & Puur zwangerschapsfotoshoot utrecht

Wit Puur Zwangerschapsfotografie daglicht
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie
Wit Puur Zwangerschapsfotografie

 

Comments are closed.