zomerse zwangerschapsshoot buiten

Zomerse Zwangerschapsshoot Buiten

Zwangerschapsshoot maak ik veel in mijn studio in Zwaag NH. Maar met prachtige zomerse dagen met bijzondere weersomstandigheden maak ik fotoshoots ook buiten in de natuur. Deze zomerse zwangerschapsshoot buiten hebben we gemaakt aan het Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Een groot meer en een bosrijke omgeving ten noorden van Alkmaar. In Noord-Holland weet ik genoeg toffe plekken voor een bijzondere zwangerschapsshoot.

Waar vind de Zwangerschapsshoot plaats ?

Voor iedere zwangerschapsshoot die we buiten gaan maken zoek ik een goede locatie. Natuurlijk als jij speciale wensen hebt ten aan zien van de plek, hou ik daar rekening mee. Voor mij gaat bij de locatie met name om de sfeer en de kleuren uit de natuur. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen sfeer en kleuren. Het bos, strand, duinen, een groot meer of zomaar een grachtje ergens in de stad.

Welke jurken tijdens de Zwangerschapsfotoshoot ?

Ik hou natuurlijk rekening met jouw wensen. In mijn studio heb ik een hele mooie collectie jurken en doeken. Voor de zwangerschapsfotoshoot buiten neem ik een aantal jurken/doeken en hoeden mee. Mocht je specifieke wensen hebben en bepaalde jurken op mijn website hebben gezien ? Laat het aan mij weten en ik neem die ook mee.
De kleding wordt ook afgestemd aan de locatie en de tijd van het jaar. In de zomer en lente zal ik andere kleding gebruiken tijdens de zwangerschapsshoot dan in de herfst en winter. De kleuren van de jurken en hoeden worden afgestemd aan de kleuren uit de natuur.
Mocht het de dag van de fotoshoot regenen, dan maken we een andere afspraak.

Wil je inspiratie voor jou zwangerschapsshoot en wil je liever in de studio. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kijk dan ook eens op mijn blog over zwangerschapsjurken.

Beste Fotoshoot moment van de dag

Zwangerschapsfotoshoot buiten fotografeer ik of vroeg in de ochtend, het licht is dan heel diffuus en zacht. De zon staat nog niet heel hard te schijnen en de schaduwen zullen nog zacht zijn. Of ik fotografeer ongeveer twee uur voor zonsondergang. In de hoop een ondergaande zon op de achtergrond te hebben met prachtig warm licht. Aan het water, aan het strand is dat helemaal geweldig. Ook in bos zal er een sprookjesachtige sfeer verschijnen.  En hiervoor doen we het toch ? Fairytails voor altijd vastgelegd op de digitale plaat. Een lieve en waardevolle herinnering voor later.

Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram met dagelijkse updates.

Wat kost een Zwangerschap Fotoshoot Buiten

€ 255,00 (inclusief 25 digitale bestanden)

Wil je meer dan 25 foto’s ontvangen na het fotograferen? Dat kan! Naast het standaard fotopakket, kun je nog extra fotobestanden bestellen. Hiervoor hanteer ik de volgende prijzen: 15 euro per fotobestand.
De fotobestanden zijn in allemaal in hoge resolutie (HR). Dit is dus 4200 pixels bij 2800 pixels. De fotobestanden worden zowel geleverd in kleur als in zwart-wit. Ben je hier enthousiast over geworden? Neem dan zeker contact op met mij via het onderstaande contactformulier. Op alle berichtjes, vragen en boekingen probeer ik altijd zo snel mogelijk te reageren:

Zwangerschapsfotoshoot Boeken

zwangerschapsfotoshoot boeken
Zomerse Zwangerschapsfotoshoot Buiten
Zomerse Zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsshoot
natuur zwangerschapsfotoshoot

jurken zwangerschapsfotoshoot

 

Comments are closed.