zwanger aankondiging Baby schoentjes

Zwanger Aankondiging Ideeën | Doe een zwangerschapsshoot waarmee je je zwangerschap bekend maakt!

Je bent zwanger en verwacht binnenkort een kleine mini me? Hoe leuk is het dan als je deze aankondiging met leuke ideeën op een bijzondere manier gaat vertellen aan de mensen in je naaste omgeving. Dat is alvast een van de leukste dingen die je mag doen, voordat de buitenwereld weet dat je zwanger bent. Een originele manier bedenken en dan nog op een ludieke manier uitvoeren. Een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen is via een gave foto ! Internet staat natuurlijk vol met leuke ideeën. En op Pinterest vind je ook genoeg leuke inspiratie. Ik heb hele leuke website gevonden met genoeg inspiratie Aankondiging zwangerschap. Wil je nog meer leuke verhalen lezen en foto’s bekijken, klik dan op de volgende link naar mijn blog zwanger fotoshoot haarlem.

Zwanger Aankondiging Ideeën: Hoe maak ik mijn zwangerschap bekend?

Hieronder heb ik een aantal voorbeelden zwangerschapsshoots uit mijn eigen archief, fotoshoots van de afgelopen periode, die ik heb gefotografeerd.

1. Waslijntje met rompertjes of sokjes

Voor deze fotoshoot hebben we een waslijntje opgehangen en vol gehangen met sokken in de kleuren wit en blauw. Een jongetje op komst en deze mensen hadden ook nog een ooievaar meegenomen. En is er een meisje op komst, dan is een waslijntje met roze kleding natuurlijk de juiste. 

zwangerschap-aankondiging-ideeen-sokken

2. Aankondiging zwangerschap met krijtbord

Met een krijtbord of houten bord zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos! Als je al een kindje heb, kan die het bord vasthouden. 

zwangerschap-aankondiging-ideeen-krijtbord

3. Baby schoentjes

Misschien heb je al kleine babyslofjes of schoentjes gekocht. Als je die kleintjes naast de grote voeten van jou en je partner zet ? Doet het altijd leuk op de foto. Of op het strand, allemaal met laarzen aan en een extra paar kleine laarsjes er naast. Hoe leuk toch, de reacties van de mensen erom heen zijn super lief. 

zwanger aankondiging Baby schoentjes

4. Lint met tekst Baby Opkomst

Je buik omwikkeld met lint in de kleur roze of blauw. Of lint met tekst, Lieve Baby of Lint met Baby opkomst. Onder link staat een website die soorten lint met tekst verkopen. Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden wat je op het lint laat drukken of in sommige winkels verkopen ze voorbedrukt lint in allerlei leuke en lieve tintjes. Voor leuke teksten is Pinterest een goede plek om inspiratie op te doen. 

zwangerschap-aankondiging-ideeen-lint-met-naam

5. Zwangerschapsaankondiging met een echo foto

Is je tweede spruit onderweg dan is het leuk om je eerste kindje te betrekken bij de aankondiging. Het allereerste bewijs van je zwangerschap is een echo foto. Op deze foto laat grote broer, de eerste echo foto zien. Tezamen met heel veel blauwe ballonnen, beertje en confetti. Ik krijg een broertje 😉 Echt Super Schattig!

zwangerschap-aankondiging-ideeen-echofoto

6. Schoentjes aan de hand

Een hele leuke optie voor als je liever zelf niet op de foto gaat, zijn schoentjes op of vasthouden en stoer je duim in je zak. Hieronder een leuk voorbeeld en hangen de schoentjes aan hand, terwijl ze nonchalant haar hand in de broekzak heeft zitten. 

zwangerschap-aankondiging-ideeen-schoentjes-op-hand

7. Waslijn met schattige babykleding

Hoe grappig en stoer is een waslijntje met sokken, sokken van papa, sokken mama en van die kleine sokjes. Of wat dacht je van een lijntje met allerlei leuke rompertjes en knusse baby kleding? Hoe groter het gezin is, des te meer sokken op de lijn. Zijn er al broertjes en zusjes, dan is het ook grappig als de kleintjes de waslijn vasthouden. Zoek je leuke sokken, kijk dan hier.

zwangerschap-aankondiging-ideeen-waslijntje-roze

Zoek je nog meer inspiratie klik op de volgende link naar de website van ouders van nu, daar vind je een goed artikel over 10x originele zwangerschapsaankondigingen staan.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot ? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier. Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Utrecht of Nijmegen voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot? Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam