Zwanger fotografie Studio

Zwangerschapsfotografie en een Blauw Beertje ?

John had deze fotosessie zwanger fotografie als cadeau zijn zwangere vrouw geregeld. Net vers getrouwd en nu een zwangerschapsfotoshoot in de studio. Het eerste wat ik kreeg te zien toen we de fotoshoot begonnen, was een klein blauw beertje. Zo’n lief klein gehaakt knuffeltje, speciaal voor een baby. Je snapt het al. John & Bo verwachten hun eerste kindje, een jongetje. Ze zijn nog maar kortgeleden in het huwelijk getreden en nu kwamen ze samen voor een mooie foto zwangerschap naar de studio in Abbekerk. Het was een verrassing ! Zo lief <3

Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje

Kleding uitzoeken voor de fotoshoot

Samen hebben ze de kleding voor de fotoshoot uitgezocht en op elkaar afgestemd. Als hun zoontje is geboren mag ik de newborn fotohoot bij hun thuis maken. Natuurlijk zal ik het kleine blauwe beertje ook bij deze fotosessie Newbornshoot gebruiken.

Contact

Heb je ook een zwangerschapsfotoshoot geboekt of denk je er aan om dit te doen ? Heb je ook iets bijzonders om tijdens de fotoshoot te gebruiken ? Neem dat mee naar de studio en gebruiken we dat bij de fotoshoot.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit zwangerschapsblog en wil je ook zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Ik werk als fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn of Utrecht.
Ik ben is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van portretfotografie, zwangerschapsfotografie, newbornshoots & baby fotografie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram voor inspiratie voor jouw zwangerschapsshoot.

Hieronder een sneak preview van deze leuke fotoserie.

Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje
Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje
Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje
zwangerschapsfotografie

zwangerschapsshoot
klein blauw beertje

Comments are closed.