Zwanger fotografie Studio met een blauw Beertje

Waarom een Blauw Beertje ?

John had deze fotosessie zwanger fotografie als cadeau voor Bo geregeld. Net vers getrouwd en nu een zwangerschapsfotoshoot in de studio. Het eerste wat ik kreeg te zien toen we de fotoshoot begonnen, was een klein blauw beertje. Zo’n lief klein gehaakt knuffeltje, speciaal voor een baby. Je snapt het al. John & Bo verwachten hun eerste kindje, een jongetje. Ze zijn nog maar kortgeleden getrouwd en nu kwamen ze samen voor een mooie foto zwangerschap naar de studio in Abbekerk. Het was een verrassing van John voor Bo. Zo lief <3

Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje

Kleding uitzoeken voor de fotoshoot

Samen hebben ze de kleding voor de fotoshoot uitgezocht en op elkaar afgestemd. Als hun zoontje is geboren mag ik de newborn fotohoot bij hun thuis maken. Natuurlijk zal ik het kleine blauwe beertje ookk bij die fotoshoot gebruiken.

Heb je ook een zwangerschapsfotoshoot geboekt of denk je er aan om dit te doen ? Heb je ook iets bijzonders om tijdens de fotoshoot te gebruiken ? Neem dat mee naar de studio en gebruiken we dat bij de fotoshoot.

Hieronder een sneak preview van deze leuke fotoserie.

Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje
Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje
Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje
Zwanger fotografie Studio Blauw Beertje

klein blauw beertje
klein blauw beertje

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit zwangerschapsblog en wil je ook zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkfotografeert.nl of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn of Utrecht voor een newborn fotoshoot, baby portret, familieshoot of een zakelijk fotoportret?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van portretfotografie, zwangerschap, newborn, kinderen, familieshoots en zakelijke fotoportretten en sfeerbeelden. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram.