Zwanger Fotoshoot Abbekerk | Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotoshoot? Super leuk om te laten maken en dat ga ik nog leuker voor jou maken, dus reserveer nu een mooie fotoshoot als je zwanger bent.
Met stralende ogen, blozende wangen en natuurlijk een prachtige ronde buik, zo kun je zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periode in je leven is.

Kledingtips

Als je bij mij een zwangerschapsshoot boekt, krijg je natuurlijk ook kledingtips. Dat is een kleine handleiding, zodat je op de zwangerschapsfotoshoot kan voorbereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pintrest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschap fotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt. Naast de fotolocatie heb ik de mogelijkheid om in een industriele kas te fotograferen, met veel glas en groen. Een te gekke plek !
Lees ook mijn 10 leukste tips voor een zwangerschap fotoshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor (zwangerschapsfotografie) ? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Zwanger Fotoshoot Abbekerk

Comments are closed.