Zwanger Fotoshoot Amsterdam

Zwangerschapsfotografie in de studio

Soms heb je van die heerlijke dagen. Dan loopt alles precies zoals het moet zijn. Jerry & Lisanne kwamen uit Amsterdam bij mij in de studio in de Honigfabriek voor een zwanger fotoshoot. Amsterdam is ongeveer 10 tot 15 minuten met auto rijden. Dat is dus heel goed te doen.
Ze wilde graag een zwangerschapsshoot in de combinatie van stoer en lief. Mijn studio is gevestigd in de oude voormalige Honigfabriek en zijn er nog allerlei ruimtes die leeg staan. We hebben een rondje door de oude fabriek gemaakt. In verschillende industriële ruimtes hebben we foto’s gemaakt.

Daglicht

Het daglicht, de hoge ruimtes, de raampartijen, de kleuren hebben samen met deze twee mensen maken het een super mooi fotoportret. Dit is nou een echte zwanger fotoshoot 2018 “zwangerschapsfotografie“. Hoe mooi kan je het hebben.

Zwanger Fotoshoot amsterdam
Zwanger Fotoshoot amsterdam
zwangerschapsfotografie
Zwanger Fotoshoot amsterdam
Zwanger Fotoshoot 2018
Zwanger Fotoshoot 2018

Zwanger Fotoshoot 2018
Zwanger Fotoshoot 2018

Wil je meer verhalen en mooie momenten lezen over zwangerschapsfotografie? Klik dan op de link.

Als je een zwangerschapsshoot wilt boeken ?

Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op en maken we een afspraak. Ik heb ook cadeaubonnen ter waarde van de fotopakketten. Voor meer informatie kijk op mijn prijslijst.

Comments are closed.