Zwanger Fotoshoot

In de studio met partner en dochter

Ze stuurde mij een mail dat ze graag nog zwangerschapsfotografie wilde hebben maar dat ze nog maar 4 weken had voor de bevalling. Ze wilde graag een stijlvolle zwangerschapsfotoshoot !
Begin september was ze bij mij in de studio, samen met dochter en vriend.

Stijlvolle zwangerschapsfotoshoot

Ik wil altijd graag weten welke wensen ten aanzien van de zwangerschapsfotoshoot er zijn. Welke soort foto’s vinden ze mooi. Willen ze graag een stoere look of wat zoeter en lief. Gebruik van eigen kleding of toch ook een kanten jurk uit mijn collectie ? Zo heb ik vooraf aan de fotoshoot altijd heel wat vragen. Natuurlijk onder het genot van een bakkie koffie of thee 🙂  We hebben een leuke planning gemaakt. Een uur fotograferen gaat snel voorbij. Rachel was prachtig zwanger, met een mooie grote buik en voor de rest superslank. Een super schattig dochtertje mee met heerlijke blauwe ogen.

Kledingtips zwangerschapsfotografie

Als je bij mij een zwangerschapsshoot boekt, krijg je natuurlijk ook kledingtips. Dat is een kleine handleiding, zodat je op de zwangerschapsfotoshoot kan voorbereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotosessie zwangerschapsfotogrfie. Heb je voorbeelden van pintrest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschap fotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt. Naast de fotolocatie heb ik de mogelijkheid om in een industriele kas te fotograferen, met veel glas en groen. Een te gekke plek !
Lees ook mijn 10 leukste tips voor een zwangerschap fotoshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Mocht je niet goed weten wat je voor kleding allemaal kan dragen bij een fotosessie zwangerschapsfotografie ? Ik heb een blog geschreven met mijn leukste 10 tips kleding voor een zwangerschapsfotoshoot.

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor (zwangerschapsfotografie) ? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.

Neem gerust contact met mij op, ik probeer altijd snel te antwoorden. Voor nog meer leuke zwangerschapsfotografie verhalen, klik op de link.

zwangerschapsfotoshoot
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter

zwanger fotoshoot dochter
zwanger fotoshoot dochter

Comments are closed.