Zwangerschapsfotoshoot Haarlem

Zwanger Fotoshoot Haarlem: In de natuur of bij jouw thuis

Zwanger Fotoshoot Haarlem

Onwijs mooi om zwanger te zijn!

Ben je zwanger en wil je graag foto’s laten maken in Haarlem? Dan kan dat bij Kleurrijk Ontwerp. Zowel bij jou thuis als in de natuur kunnen we foto’s maken! Een mooie locatie is bijvoorbeeld de Nationaal park Zuid Kennemerland! Om die reden heet deze blog dan ook zwanger fotoshoot Haarlem. Vooraf aan de fotoshoot neem ik altijd de voorbeelden door samen met de persoon waarmee ik ga shooten. Meestal raad ik aan om een aantal voorbeelden mee te nemen bijvoorbeeld van Pinterest. Tijdens mijn fotoshoots geef ik altijd kleine instructies met hoe je het beste op de foto kan staan. Zo sta je het meest fijn op de foto!

34 weken zwanger: Een mooi moment voor een zwangerschapsfotoshoot in Haarlem

Met 34 weken zwanger is het een goed moment voor zwangerschapsfotografie. Voor de meeste vrouwen begint dan ook het zwangerschapsverlof. Je buik is mooi rond. Je voelt fijn en goed. Bij elkaar alle ingrediënten voor zwangerschapsfotografie. Ik fotografeer meestal de zwangerschapsfotoshoot buiten in de natuur of bij jou thuis ook is het mogelijk dat ik een studio huur. Als je het graag wilt, neem ik ook een aantal zwangerschapsjurken mee naar de locatie. Of dat bij je thuis is, aan het strand of in het bos. Maakt natuurlijk niet uit. We vinden altijd een plekje waar je je kan omkleden.

Wil je graag contact?

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Michel de Ram is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s, gezinnen en trouwerijen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Voor nog meer bijzondere zwangerschapsfotografie kijk dan op mijn blog

Zwangerschapsfotoshoot Haarlem
Zwangerschapsfotoshoot Haarlem
Zwangerschapsfotoshoot Haarlem
Zwangerschapsfotoshoot Haarlem
Zwangerschapsfotoshoot Haarlem