Zwanger Fotoshoot Haarlem | ik zeg Kiekeboe

Zwanger Fotoshoot Haarlem

ik zeg Kiekeboe

Kiekeboe, ik ben zwanger! Hoe leuk is deze eerste foto. Miranda is 34 weken zwanger en komt uit Haarlem voor de fotoshoot bij mij in de studio. Dit blog heet dan ook zwanger fotoshoot haarlem. Vooraf aan de fotoshoot heeft ze mij een aantal voorbeelden laten zien. De sfeer en welke stijl ze de fotoshoot graag wilde, was voor mij daardoor heel duidelijk. Met mijn eigen creativiteit heb ik er nog een aantal mooie poses bijgevoegd. Deze fotoserie is zeer geslaagd. Terwijl ik dit blog schrijf, is de kleine baby al geboren.

34 weken zwanger

Met 34 weken zwanger is het een goed moment voor zwangerschapsfotografie. Voor de meeste vrouwen begint dan ook het zwangerschapsverlof. Je buik is mooi rond. Je voelt fijn en goed. Bij elkaar alle ingrediënten voor zwangerschapsfotografie. Ik fotografeer meestal de zwangerschapsfotoshoot in mijn studio. Buitenfotografie of bij je thuis is ook mogelijk. Buiten op locatie fotograferen is ook heel bijzonder. Als je het graag wilt, neem ik ook een aantal zwangerschapsjurken mee naar de locatie. Of dat bij je thuis is, aan het strand of in het bos. Maakt natuurlijk niet uit. We vinden altijd een plekje waar je je kan omkleden.

WIl je graag contact?

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapshoot, baby reportage of het complete gezin? Michel de Ram is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s, gezinnen en trouwerijen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina. Voor nog meer bijzondere zwangerschapsfotografie kijk dan op mijn blog