10x Zwanger Fotoshoot Peuter of kleuter mee

Zwangerschapsfotografie samen met je oudste zoontje of dochter of misschien wel allebei. Hoe leuk is dat! Die kleintjes zijn zo schattig en zeker met een kus op je bolle buik. Dat is het grote ideaal als je een fotoshoot (zwangerschapsfotografie) boekt.

Of is 2 nee en 3 ik doe het niet ?

Zwangerschapsfotografie

Bij de tweede zwangerschap is het zwanger zijn niet meer nieuw. Zelfs als de zwangerschap heel anders verloopt, want iedere zwangerschap is anders. Wat wel nieuw is, is dat je er dus al eentje hebt rondlopen. Daar zit je dan met dikke buik, bij de tweede heb je altijd een dikkere buik (zwangerschapsfotografie). Ook voor je oudste kindje gaat er een hoop gaat veranderen, er komt een broertje of zusje bij. hoe leuk is dat ! Op het internet zie je vast de mooiste foto’s voorbij komen. Dan lijkt het allemaal wel heel makkelijk. Maar die kleine kindjes kunnen op het moment van de fotoshoot wel heel anders uit de hoek komen dan je hebt gedacht en op dat moment lekker dwars zijn. Ze zeggen toch ook, 2 is nee, 3 is ik doe het niet.. enz.

Werkwijze zwangerschapsshoot

Als er een klein kindje mee komt naar de studio moet ik wel alle toeters, bellen en grapjes uit de kast halen, voordat ik die super leuke foto’s kan maken. De eerste 15 minuten maken we de foto’s met je kleintje erbij en daarna mag papa ook op de foto. We maken plezier, veel lachen, grapjes maken en soms ook lekker zingen met elkaar. Als we maar een gezellige en vrolijke sfeer hebben. Dan is het voor die kleintjes van soms anderhalf jaar, 2 of 3 jaar nog heel goed uit te houden. Niet teveel vragen en ook niet te veel wisselen van kleding. 1 of 2 setjes verschillende kleding is genoeg. Ze doen al zo hun best, toch !

Contact

Ben je in verwachting en is er een kindje op komst ? Van harte gefeliciteerd ! Misschien wil je een cadeaubon geven omdat je opa, oma, tante of oom gaat worden ? Dat kan, neem dan contact op, dan maken we een afspraak. Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf? Ik werk in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, newborn, baby portret of voor een familieshoot? Ik heb mij als gediplomeerd vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen & familie fotografie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram. Wil je meer mooie zwangerschapsfotografie bekijken ? klik dan hier. OF ben je juist geinteresseerd wat je bij zo’n leuke fotoshoot (zwangerschapsfotografie) kan aantrekken? Lees dan mijn kledingtips voor zwangerschapsfotografie. En gaat het echt even niet, dan is het beste als papa samen met de kleine even een rondje buiten gaat lopen. Er lopen schaapjes rond de boerderij, hoe leuk is dat. Kijk maar hieronder: mijn top 10 leukste foto’s met een kleuter of peuter bij fotosessie zwangerschapsfotografie.