Zwanger fotoshoot | Mama & dochtertje | Amsterdam

Zwanger fotoshoot

Mama & dochtertje | Amsterdam

Zwangere Mama Patricia en haar kleine mooie dochtertje waren bij mij in de studio voor een fotosessie zwangerschapsfotografie. Patricia is zwanger van haar tweede kindje en wilde graag een fotoshoot samen met haar kleine dochter. Emmely vond het allemaal erg leuk en interessant vooral toen we gingen bellen blazen 😉
Hieronder een selectie uit deze mooie fotoserie.

Contact

Ben je zwanger en wil je ook graag een zwangerschapsfotoshoot of misschien een fotoshoot voor je aanstaande kindje? Dan kun je altijd contact met mij opnemen. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen en gezinsportret. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Wil je meer weten / lezen over mijn werkwijze, kijk dan op de volgende pagina. Ook heb ik diverse blogs geschreven over verschillende type zwangerschapsfotografie. Heb je een zwangerschapsfotoshoot geboekt en weet je niet precies wat je aan zal trekken? Ik heb een leuk blog geschreven over mijn kledingtips voor een zwangerschapsfotoshoot.

Voor nog meer bijzondere foto’s kan je ook hier kijken.
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot zwangerschapsfotografie
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot
zwanger fotoshoot