Zwanger Shoot Amsterdam

Meisje op komst

Zwangerschapsfotografie is gemaakt in de studio in de Honigfabriek in Koog aan de Zaan. Deze zwangerschapsfotoshoot is gemaakt met 35 weken zwanger en er gaat een meisje komen. Wat een mooie periode is dit.  De oude industriële honigfabriek is een creatieve broedplaats en leent zich heel goed voor deze fotografie. Met meerdere ruimtes in het gebouw die allemaal weer net even anders daglicht hebben, is heel gaaf. De graffiti die op sommige plekken op de muren geschilderd is, maakt het heel bijzonder. 

Contact

Baby is coming ! . Misschien wil je een cadeaubon geven omdat je opa, oma of tante gaat worden ? Dat kan, neem dan contact op, dan maken we een afspraak. Of ben je op zoek naar een fotograaf voor een familieportret op het strand, in de duinen of het bos ?

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!