Zwanger Shoot Buik 

De laatste loodjes van deze zwangerschap zijn aangebroken. Toch nog bedacht dat het heel mooi is om een fotosessie Zwanger Shoot Buik te laten maken. Samen met haar vriend kwam ze naar de studio.

Studio en buitenlocatie

Bij deze zwanger shoot buik hebben we zowel in de studio als een buitenlocatie in het nabije bos gefotografeerd, foto’s met de Wow factor!

Een exclusieve zwangerschapsshoot in fotostudio. Deze zwangerschapsshoot boek je natuurlijk bij een zwangerschapsfotograaf. Kom je alleen, met je partner, kindje of het hele gezin. Laat deze bijzondere periode vastleggen met een fotoshoot zwangerschap of ook wel zwangerschapsfotoshoot. Een zwangerschapsshoot vindt plaats tussen ongeveer de 30ste en 36ste week van je zwangerschap. Het beste kan je deze fotoshoot rond de vierde maand van je zwangerschap boeken, zo ben je verzekerd van een plekje bij je favoriete fotograaf. KleurRIJKontwerp fotografie beschikt over een ruime collectie mooie en exclusieve zwangerschapsjurken die je tijdens de zwanger shoot kan dragen. Een ruime keuze uit een mooie collectie geven je fotoshoot net dat kleine beetje extra.

Prijs: Vanaf 250 euro

Inclusief:

  • Zwangerschapsshoot in daglicht/studiolicht fotostudio (anderhalf uur fotografie)
  • Keuze uit diverse exclusieve zwangerschapsjurken die je mag gebruiken tijdens de fotoreportage
  • Ruime selectie foto’s waaruit je kan kiezen (digitale foto gallerij)
  • 25 digitale foto’s in hoge resolutie zjjn bij deze prijs inbegrepen. Wil je nog extra fotobestanden, klik hier voor de prijzen.

Ben je geïnteresseerd in ook zo’n bijzondere zwangerschapsshoot?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een zwangerschapsshoot boeken. Neem dan contact met mij op.