Zwanger Shoot Hoorn NH

Zwangerschapsfotografie Puur & Lief

Een fotosessie zwanger bij mij in de studio. En een hele bijzondere periode in je leven, als je in verwachting bent. Je lichaam is veranderd en is prachtig om vast te laten leggen. Deze lieve mensen hadden zich al goed voorbereid op de zwangerschapsfotoshoot en hadden op de telefoon een aantal voorbeelden verzameld. De wens was puur en lief. Bij zwangerschapsfotografie kan met het juiste licht de sfeer heel dromerig maken. Met veel tegenlicht en raampartijen creëer je al gauw een bijzondere sfeer. Een manier zoals zwangerschapsfotografie mag zijn. Romantisch, lief, puur maar ook stoer en hard. Het kan allemaal, wat jij graag wilt !

Natuurlijk kan je ook zwangerschapsfotografie maken in een stoere setting. Daar schrijf ik over in een volgende blog.

Contact

Wordt je ook zo blij van lieve en stoere zwangerschapsfotografie? Laat mijn creativiteit voor jou werken en dan gaan we er samen iets moois van maken. Als je mij een bericht stuur kunnen we jouw wensen bespreken en eventueel een afspraak in plannen. Mijn studio is gevestigd in Koog aan de Zaan, in de oude Honigfabriek, een super leuke vintage plek, vol met spannende en toffe hoekjes en raampartijen. Ik werk verder veel in en rond Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam maar natuurlijk ook in heel Nederland.

Social Media

Ik ben natuurlijk ook te vinden op Facebook, Twitter & Instagram. Op deze pagina’s post ik regelmatig werk van mij. Blijf mij volgen voor leuke en bijzondere fotografie.

Wil je nog meer mooie foto’s bekijken, klik dan hier.

zwanger shoot hoorn

zwanger shoot hoorn

zwanger shoot hoorn

zwanger shoot hoorn

zwanger shoot hoorn

zwanger shoot hoorn

zwanger shoot hoorn

Comments are closed.