Zwanger van een tweeling | Zwangerschapsshoot

Deze papa en mama kwamen bij mij voor een zwangerschapsfotoshoot! Ze hebben al twee kinderen, een meisje en een jongen. En nu krijgen ze er nog twee jongens bij. Zwanger van een tweeling. Wat een mooi vooruitzicht ! Dat wordt een prachtig mooi groot gezin.<3 Hij moest na een half al weer terug naar zijn werk. Op deze manier was hij toch ook onderdeel van de fotoshoot geweest. Nadat hij weg was hebben we nog een aantal mooie en leuke foto’s gemaakt.

Zwangerschapsshoot

In verschillende opstellingen en settings en natuurlijk ook met verschillende kledingsetjes. Bij het boeken van een zwangerschapsshoot krijg je van mij ook allerlei tips, zoals wat je mee kan nemen en hoe je kan voorbereiden. In mijn studio heb ik ook verschillende jurken en doeken. Deze gebruik ik bij de zwangerschapsshoot. Ik maak altijd een ruime fotoserie, zodat men altijd hieruit een mooie keuze kan maken. Naast de hoge resolutie fotobestanden in kleur krijg je de foto’s ook bewerkt zet in zwart-wit. Hieronder staat het resultaat van deze zwangere tweeling fotoshoot. Wat hebben een lol gehad en gelachen. Gezellige mensen <3

Contact

Wil je graag meer weten over een fotosessie zwangerschap bij mij in de studio. Benieuwd naar mijn werkwijze ? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kijk ook eens op mijn facebookpaginahttps://www.instagram.com/kleurrijkontwerp_fotografie/ of Instagram. met regelmaat plaats ik foto’s van de diverse fotoshoots.

Zwanger van een tweeling | Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Zwanger van een tweeling | Zwangerschapsshoot

Zwanger van een tweeling | Zwangerschapsshoot

 

Comments are closed.