Zwanger van je eerste kindje | Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

En dan ben je zwanger van je eerste kindje ! Sandra & Barry kwamen afgelopen najaar bij mij in de studio voor een fotosessie zwangerschap. De fotoshoot vond ik erg gezellig en vrolijk. Sandra had allerlei mooie setjes kleding meegenomen, genoeg om een leuke afwisseling qua fotografie te kunnen maken. Ondertussen is hun kleine zoontje Mees geboren en hem heb ik ook mogen fotograferen.

zwanger van je eerste kindje fotografie

zwanger van je eerste kindje fotografie

zwanger van je eerste kindje fotografie

zwangerschapsfotoshoot

zwanger van je eerste kindje fotografie

zwangerschapsfotografie

 
Mocht je interesse hebben in zo’n leuke zwangerschapsfotoshoot, dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsfotografie, baby reportage of een fotoshoot met het complete gezin? kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Ik fotografeer in de studio of op een bijzondere locatie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn website Roze & Blauw.

Comments are closed.