10x Zwangere buik foto's bij Kleurrijk Ontwerp

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en jullie krijgen een kindje! Een prachtig moment om je zwangere buik foto’s te laten maken. Je lijf is nu op en top vrouw en later als jullie kindje groot is is het fantastisch om de foto’s van de zwangere buik van mama te laten zien. Ben je nog opzoek naar inspiratie hoe je je zangere buik foto’s wil laten maken? Dan heb ik onderstaand 10 toffe voorbeelden van hoe je je shoot kan doen bij Kleurrijk Ontwerp!

1. Zwangerschapsshoot met hoed

Niks is meer stijlvol dan foto’s met een toffe hoed. Wanneer je bij mij zwangere buik foto’s komt maken dan kan ik in overleg altijd hoeden, kimono’s en jurken meenemen. Zo hoef je zelf geen nieuwe spullen te kopen en kun je toch in een toffe outfit met hoed op de foto. 

Zwangerschapsshoot

2. Natuurlijke zwangere buik foto's met daglicht

Bij natuurlijk licht maak je de mooiste foto’s, neem plaats in het raamkozijn en zie hoe het zonlicht door het raam op je zwangere buik valt. Op deze manier maak je de mooiste zwangere buik foto’s en leg je de aandacht op de details. Dit zijn details die misschien nu niet opvallen maar die je pas opvallen na de zwangerschap als je kindje is geboren. De manier waarop je je buik vasthoudt wanneer je je kindje voelt, een rustgevende hand bovenop je buik als je je kindje tot rust wil brengen of bijvoorbeeld hoe je navel er nu uitziet. 

Zwangerschapsshoot Amsterdam

3. Zwart-wit foto's van je zwangere buik

Zwart-wit foto’s zijn erg elegant en bovendien is het erg mooi wanneer ze worden afgedrukt op een canvas. Door de rust van zwart-wit foto’s komt je zwanger buik extra mooi in beeld. Doorat er geen kleur in de foto’s zit wordt er extra veel aandacht besteed in de nabewerking aan licht en shaduwval. Op deze manier leg je je zwangere buik vast op een manier die je nooit meer zal vergeten.

Babyshower cadeau

4. Een silhouet foto van je zwangere buik

Niets is artistieker dan een prachtige silhouet foto van je zwangere buik. Door het gebruik van een fotolamp, flitser of simpelweg daglicht van een raam kun je silhouet foto’s maken. Door het tegenlicht vanuit de lamp of het raam wordt er een contrast gecreeerd waardoor je deze artistieke foto’s kunt maken.  Silhouet foto’s zijn niet alleen mooi om alleen van jezelf te maken maar ook erg mooi om te maken samen met je partner of de grote broer of zus van jullie baby. 

Zwangerschapsshoot

5. Een buikfoto met een trotse grote zus

Een ontroerend moment tussen moeder en dochter. Een prachtig moment om te zien hoe haar lieve handje rust op mama’s buik. Voor haar is het tenslotte ook een bijzondere tijd waarin ze straks grote zus gaat worden. Wanneer je al een kindje hebt en je in je tweede of derde zwangerschap zit is het erg tof om je kindje mee te nemen naar een zwangerschapshoot. Zo kun je zwangere buik foto’s maken samen met je kindje! 

Zwangere buik foto's

6. In de natuur foto's maken van je zwangere buik

In ieder seizoen is het mogelijk om zwangere buik foto’s te maken in de natuur. Op de heide, de zandvlakte, in de duinen, aan zee, in het bos of op de veluwe. Afhankelijk van welke locatie jij in gedachten hebt  kun je hele mooie foto’s maken op locatie! 

Zwangere Buik foto's

7. Zwangere buik foto's met een pioenroos

Maak je foto’s extra speciaal door te werken met bloemen of andere props. Pioenrozen zijn erg mooi om te gebruiken bij je zwangere buik foto’s maar droogbloemen zijn ook een erg goede keuze. Wanneer we shooten in de natuur kunnen we ook gebruik maken van riet of andere hoge grassen. Spelen met zonlicht en shaduwen zijn ook erg interessant met bloemen.

zwangerschapsshoot

8. Samen met je partner zwangerschapsfoto's maken

Samen verwachten jullie een kindje en natuurlijk is het daarom extra leuk om samen een zwangerschapsshoot te doen. Later als jullie kindje groot is is het extra bijzonder om te kijken naar de foto’s van mama en papa! Des te meer reden om samen op de foto te gaan.  

Babyshower cadeau

9. Foto's van je zwangere buik in boudoirstijl

Artistiek, sensueel en vrouwelijk zijn de foto’s die je schiet wanneer je een zwangerschapsshoot in boudoirstijl boekt. Je zwangere buik foto’s worden zo gemaakt dat het licht perfect valt op je buik. Tijdens deze shoot draag je je favoriete lingeriesetje of kies je ervoor om naakt op de foto te gaan. Op deze manier leggen we jouw zwangere buik op haar mooist vast!

Zwangerschap fotoshoot Arnhem

10. Zwangerschapsshoot met je hondje

Je trouwe viervoeter is ook onderdeel van jullie gezin en die mag zeker niet vergeten worden! Wanneer ik thuis kom fotograferen bij jullie is het extra leuk om de huisdieren te betrekken bij de shoot. Zo krijg je unieke en erg leuke foto’s voor later.

Zwangere buik foto's

Boek je zwangerschapsshoot

Wil jij ook graag je zwangere buik vast laten leggen tijdens een zwangerschapsshoot?  Heb je al helemaal een idee hoe je de shoot wil vormgeven of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op of bekijk de fotoshoot pakketten en abonementen. 

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!