Zwangerschap Fotograaf Haarlem | Noord-Holland

Ben je op zoek naar een zwangerschap fotograaf in de regio Haarlem ? De studio van Kleurrijkontwerp fotografie is gelegen in Abbekerk, zo’n 30 minuten rijden vanaf Amsterdam. Zoek je inspiratie, wij zijn ook te vinden op social media. Klik hier voor Instagram.

Zwangerschapsfotografie

Bij zwangerschapsfotografie is het soms best lastig om steeds weer nieuwe creatieve ideeën te bedenken. Zoek op internet en je vind zoveel zwangerschapsfotografie / zwangerschapsshoot fotografie. Je wilt natuurlijk geen cliché beelden maar je wilt unieke foto’s van je zwangere buik. Een foto “zwangerschapsfotografie” moet zich onderscheiden. Momenteel is silhouet fotografie bij zwangerschapsfotografie een grote vraag. Hoe vaak hoor ik niet bij de kennismaking bij een zwangerschapsfotoshoot. Zou je van mij ook een silhouet foto willen maken ? Vervolgens wordt er een afbeelding als voorbeeld getoond, gevonden op Pinterest of bij een collega fotograaf.

Het spelen met licht geeft je diverse mogelijkheden. Bij een foto met tegenlicht zie je de vormen zoals een bolle buik of een kus heel goed. Deze vormen worden door het gebruik van tegenlicht, benadrukt. Om de foto nog meer te versterken, kan je tijdens de fotoshoot ook allerlei bijzondere accessoires gebruiken.

Zwangerschapsshoot

Als je een silhouet foto bij de zwangerschapsshoot gemaakt wilt hebben, dan kan je ook allerlei accessiores. Wat gebruik je dan ? Er zijn heel veel mogelijkheden. Denk aan bellenblaas, handen die hartjes vormen, aanstaande ouders die samen voor een mooi groot raam staan. Voor een silhouet fotoshoot op een buiten locatie kan je juist andere accessoires gebruiken. Het licht is buiten anders dan in een studio. Bij een buiten zwangerschapsshoot is spelen met het licht en met name in het in het gouden uurtje, dat is ongeveer één uur voordat de zon ondergaat, juist weer heel bijzonder. De ondergaande warme roodkleurige zon is prachtig voor een silhouet foto. Wat vind je van een rij bomen vol in de bloesem. Ook weer legio ideeën en verhalen, maar dat wordt in een volgende blog beschreven.

Hieronder staat een fotoserie zwangerschapsshoot. De fotografie is gemaakt zowel in de studio in Abbekerk als buiten in een glazen groentekas. Bij deze lieve mensen is hun tweede kindje onderweg. Hoe leuk is het dan als grote broer een kus geeft op de buik bij mama. Schattig koppie toch 😉 Als de kleine baby is geboren ga ik de newborn fotografie bij hun thuis maken. Hoe leuk is dat.

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zo’n bijzondere fotosessie zwangerschapsfotografie.
Neem contact op en boek je eigen fotosessie (zwangerschapsfotografie).

zwangerschapsfotografie

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

zwangerschap fotograaf haarlem

Comments are closed.