Zwangerschap Fotografie Amsterdam

Ben je in verwachting? Wat leuk dat je op mijn website kijkt. Voor jou een hele bijzondere periode met veel veranderingen. Van harte gefeliciteerd !!  Dit is een mooi moment om professioneel op de foto te gaan, alleen, samen met je partner en misschien wel met je kinderen. Tijdens mijn Vakopleiding fotografie aan de FotoVakSchool in Amsterdam heb ik mijn vakdiploma en specialisatie in portretfotografie behaald. Mijn specialisatie is zwangerschapsfotografie & babyfotografie. 

Kledingtips

Als je een zwangerschapsshoot boekt, krijg je van mij natuurlijk ook kledingtips. Een kleine handleiding om op de zwangerschapsfotoshoot voor te bereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pintrest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschap fotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.
Lees ook mijn 10 leukste tips voor een zwangerschap fotoshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Zwangerschapsfotografie Amsterdam in de Studio

Mijn studio is gelegen in een oude boerderij in Abbekerk, een half uur rijden vanaf Amsterdam.

Locatie

In en rond Amsterdam zijn natuurlijk legio leuke locaties te vinden voor een fotosessie zwangerschap fotografie.

Denk eens aan : het vondelpark, Amsterdam Noord, het terrein rond de Westergasfabriek of net buiten Amsterdam, ’t Twiske en zo zijn er nog tientallen leuke plekken te vinden.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam mijn werkwijze fotoshoot

Tijdens de fotoshoot worden er meerdere foto’s van jou en natuurlijk je bolle buik gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de zwangerschapsfotoshoot niet te eenzijdig wordt, maak ik ook verschillende samenstellingen. Denk aan eventuele broertjes of zusjes en natuurlijk je partner. Er is tussentijds genoeg mogelijkheid voor het wisselen van kleding, de zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren.

Contact

Ben je opzoek naar een zwangerschapsfotograaf of baby fotograaf in Noord-Holland, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Zaandam, Utrecht, Den Haag of elders in Nederland? KleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd zwangerschapsfotografie. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op voor het inplannen van jouw fotoreportage of bekijk mijn werkwijze zwangerschapsfotografie voor meer informatie. Op Social Media ben ik ook te vinden, kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Volgende blog zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie amsterdam

zwangerschap fotografie amsterdam

zwangerschap fotografie amsterdam

zwangerschapsfotografie amsterdam

Comments are closed.