Zwangerschapsshoot Amsterdam

ZWANGERSCHAPSSHOOT AMSTERDAM

Ben je in verwachting? Wat leuk dat je op mijn website kijkt voor zwangerschap fotografie Amsterdam! Voor jou een hele bijzondere periode met veel veranderingen. Van harte gefeliciteerd! Dit is een mooi moment om professioneel op de foto te gaan, alleen, samen met je partner en misschien wel met je kinderen.

Kledingtips

Als je een zwangerschapsshoot boekt, krijg je van mij natuurlijk ook kledingtips. Een kleine handleiding om op de zwangerschapsfotoshoot voor te bereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie of bij jou thuis. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pinterest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen jou en mij als fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschap fotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt. 

Welke week is het beste voor een zwangerschapsshoot?

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap weer uniek. Daarom is het voor iedereen weer anders wanneer het beste moment is om foto’s te maken. De een vindt het mooi om vroeger in de zwangerschap de fotoshoot te doen met een klein buikje en de ander vindt het weer mooier om juist foto’s te maken wat verder in de zwangerschap. Wat het meest gangbare is bij een zwangerschapshoot is tussen de 32 en de 35 weken. Je buik is dan mooi rond en je voelt je dan nog lichamelijk fit genoeg.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam in de Studio

Mijn studio is gelegen in Breukelen, een 25 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Zwangerschapsshoot Amsterdam
Vanaf hoeveel weken zwangerschapsshoot

Locatie

In en rond Amsterdam zijn natuurlijk legio leuke locaties te vinden voor een fotosessie zwangerschap fotografie. Denk eens aan : het Vondelpark, Amsterdam Noord, het terrein rond de Westergasfabriek of net buiten Amsterdam, ’t Twiske en zo zijn er nog tientallen leuke plekken te vinden.

 

Zwangerschapsfotografie Amsterdam mijn werkwijze fotoshoot

Tijdens de fotoshoot worden er meerdere foto’s van jou en natuurlijk je zwangere buik gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de zwangerschapsfotoshoot niet te eenzijdig wordt, maak ik ook verschillende samenstellingen. Denk aan eventuele broertjes of zusjes en natuurlijk je partner. Er is tussentijds genoeg mogelijkheid voor het wisselen van kleding, de zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 90 minuten duren.

Wat kost een zwangerschapsshoot in Amsterdam?

Ben je benieuwd naar de prijzen voor een zwangerschapsshoot? Check dan even deze pagina. Hier staan alle pakketen beschreven die we aanbieden.

Contact

Ben je opzoek naar een zwangerschapsfotograaf of baby fotograaf in Noord-Holland, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Zaandam, Utrecht, Den Haag of elders in Nederland? KleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd zwangerschapsfotografie. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op voor het inplannen van jouw fotoreportage. Op Social Media ben ik ook te vinden, kijk ook eens op mijn Instagram!

Zwangerschapshoot

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

contact

Wil je een zwangerschapsshoot boeken of heb je een vraag? Neem dan contact op!