zwanger fotoshoot amsterdma

Fotoshoot: Een bijzondere zwangerschap fotoshoot met een stel uit Amsterdam

Zwangerschap Fotoshoot Amsterdam

Wil je graag een mooie herinnering aan je zwangerschap vast laten leggen? Dan kan je bij mij terecht voor een zwangerschap fotoshoot. Onlangs deed ik bijvoorbeeld onderstaande shoot met een stel uit Amsterdam:

zwanger fotoshoot amsterdma zwanger fotoshoot in amsterdma zwanger fotoshoot in amsterdma

Fotosessie Zwangerschap

Een zwangerschapsfotosessie kan aan huis, bij mij in de studio of op locatie. Je bent welkom samen met je partner, eventuele broertjes en zusjes of je komt alleen, net wat jij wilt! De fotoshoot kan naakt of met je kleren aan. Eigenlijk is alles mogelijk en kan het allemaal. Voor mij gaat het erom dat jij je er goed bij voelt en uiteindelijk tevreden bent met het uiteindelijke resultaat van de foto’s.

Kledingtips Zwangerschapshoot

Als je een zwangerschapsshoot boekt, krijg je van mij natuurlijk ook kledingtips. Een kleine handleiding om je op de zwangerschapsfotoshoot voor te bereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pinterest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. En tijdens de fotosessie zwangerschap fotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.

Werkwijze Zwangerschap Fotografie

 

Hieronder kan je meer zwangerschapsfoto’s van mij bekijken. Wil je meer van mijn foto’s zien? Op Instagram ben ik ook te vinden. Veel kijkplezier en wie weet zien we elkaar tijdens de fotoshoot!

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!