Zwangerschap Fotoshoot Amsterdam

Wil je graag een mooie herinnering aan je zwangerschap vast laten leggen? Dan kan je bij mij terecht voor een zwangerschap fotoshoot “zwangerschapsfotografie“.

Fotosessie Zwangerschap

Een zwangerschapsfotosessie kan aan huis, bij mij in de studio of op locatie. Je bent welkom samen met je partner, eventuele broertjes en zusjes.
De fotoshoot kan naakt of met je kleren aan. Eigenlijk is alles mogelijk en kan het allemaal. Voor mij gaat het erom dat jij je er goed bij voelt en uiteindelijk tevreden bent met het uiteindelijke resultaat van de foto’s.

Kledingtips

Als je een zwangerschapsshoot boekt, krijg je van mij natuurlijk ook kledingtips. Een kleine handleiding om op de zwangerschapsfotoshoot voor te bereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pintrest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf, op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Tijdens de fotosessie zwangerschap fotografie is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.
Lees ook mijn 10 leukste tips voor een zwangerschap fotoshoot, met deze tips kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot (zwangerschapsfotografie).

Werkwijze Zwangerschap Fotografie

Onder de volgende link kan je mijn werkwijze lezen en meer zwangerschapsfoto’s  bekijken. Wil je meer van mijn foto’s zien ? Op Instagram & Facebook ben ik ook te vinden 😉

Veel kijkplezier en wie weet zien we elkaar in mijn studio.

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschap fotoshoot amsterdam

Comments are closed.