Zwangerschap Fotoshoot Fotostudio

Mag mijn hond ook mee naar de zwangerschapsshoot ?

En dat hoor ik vaak bij het boeken van een zwangerschapsshoot, mag ik mijn hond ook meenemen naar de Fotostudio ? Natuurlijk, wat leuk. Ik zeg doen 😉 Als de hond mee wil werken, dan kan de hond ook op de foto, altijd leuk 1 of 2 foto’s met je lieve huisdier. Het gebeurd wel vaker dat de hond mee komt bij zwangerschapsfotografie. Ik heb zelfs katten in de studio gehad bij een babyshoot. Jullie huisdier is ook een lid van de familie, dus als je dat leuk vind, dan mag het beestje mee.

Zelf heb ik ook huisdieren en weet wat dat kan betekenen. Ze zijn je ook lief en zitten in je hart.

Zwangerschapsshoot

Vier je zwangerschap met een prachtige fotosessie zwangerschap en mocht je dat willen, neem je hond mee, die is natuurlijk welkom. Maak vandaag een afspraak voor een zwangerschapsfotoshoot bij Marijke Trienekens van kleurRIjK fotografeert.
Hoe mooi is het als je zwanger bent en je wilt ook je huisdier betrekken dat er een baby in huis gaat komen.

Contact

Wordt je ook enthousiast van creatieve unieke zwangerschapsfotografie ? Wacht dan niet langer en stuur me een bericht zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Ik leg je mijn werkwijze uit en dan plannen we een afspraak in voor je eigen fotoshoot. Samen met mijn creativiteit maken we er iets heel moois van. Of dat in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Utrecht of ergens anders in Nederland is. Voor mij maakt het reizen niet uit en zeker als het voor een toffe locatie is.

Nog even een weetje: de beste tijd voor een zwangerschap fotoshoot is ongeveer tussen de 30 en 36 weken. Voor inspiratie voor een toffe zwangerschapsshoot kijk dan op mijn inspiratie pagina zwangerschap.

zwangerschap fotoshoot fotostudio hond

Klik op de link als je nog meer foto’s van deze prachtige zwangerschapsfotoshoot met hond wilt zien.

 

zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot

Comments are closed.