Zwangerschap fotoshoot Heerhugowaard

Zwangerschap fotoshoot Heerhugowaard. Een super leuke zwangerschapsfotografie in mijn daglicht studio in de Honigfabriek. Een tweede kindje op komst, een jongetje. Hoe leuk om dan een fotosessie zwangerschap te doen. Deze lieve mensen hebben het combinatie fotopakket “zwanger & newborn” bij mij geboekt. Zodra de kleine man er is, ga ik hem ook op de foto zetten. We maken ook foto’s samen met de grote zus en de ouders. Dit lieve meisje deed tijdens de zwangerschapsshoot heel erg goed haar best.

Wat een leuke fotoserie hebben we gemaakt.

Fotocamera mee Zwangerschapsfotografie

Dit lieve grietje had ook haar eigen fotocamera mee. Speciaal meegenomen om ook een foto te maken van papa & mama. Ik vind de foto geweldig leuk geworden. Hier kan je als ouders dan ook super trots op zijn.

Mama wilde graag “blauwe” handjes op haar buik. Dat was wel even een dingetje. Als je dan met je handen in de blauwe verf hebt gezeten. Hoe leuk is het dan om alles om je heen even een handafdruk op te zetten. In mijn witte fotostudio is daar wat minder geschikt voor. 

Het ging gelukkig verder allemaal goed.

Fotomodel & Blauwe muisjes

Naast de blauwe verf, de fotocamera en de roosjes in het haar, hadden ze ook een doosje met blauwe strooimuisjes meegenomen in de tas. Deze bijna grote zus mocht ze over de buik van mama heen strooien. Even stofzuigen en het is weer opgeruimd.

Als laatste foto in deze fotosessie zwangerschapsfotografie, mocht ik deze lieverd als een echt fotomodel op de foto vastleggen.

 

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!