Zwangerschapsshoot Amsterdam

Zwangerschap Fotoshoot Inspiratie | Fotografie Amsterdam

Fotografie Amsterdam

Begin maart van dit jaar 2018 mocht ik de zwangerschapsfotografie doen voor deze lieve mensen. En ik noem het bijzondere zwangerschapsfotografie, een echte zwangerschap fotoshoot met leuke ideeën en veel inspiratie 😉 En ook een fotoshoot heel bijzonder en speciaal, omdat ze hier lang naar hadden uitgekeken ! Eind mei 2018 verwachten ze namelijk hun eerste kindje.

Kleding Zwangerschapsfotografie

Ze wilde graag lieve en ook wat stoere zwangerschapsfotografie. Niet te zoet en met de speciale zwangerschapsjurken was ook niet de bedoeling. Liever de kleding iets stoerder, daarvoor hadden ze ook een combinatie van lingerie met motorboots. Een aantal voorbeelden hadden ze meegenomen. Gelukkig hadden een grote tas gevuld met allerlei leuke kleding bij zich. Voor mij is dat wat makkelijker om even mee te denken en wat leuke sets kleding uit te zoeken en samen te stellen. Ik hou er van en maakt de fotoshoot ook extra speciaal. Ik heb er ook speciaal een blog over geschreven, met mijn 10 tips met 10 x de leukste kleding voor een fotosessie zwangerschapsfotografie.

Zwart of wit achtergrond Studio

Mijn studio is helemaal wit maar ik kan wisselen met achtergronddoeken in verschillende rustige en zwarte tinten. Met aan een kant van de studio heb ik prachtige raampartijen zodat ik genoeg daglicht heb tijdens de fotoshoot. De ramen zijn aan de buitenzijde afgeplakt met spiegelfolie. Je kan dus wel naar buiten kijken maar van buiten naar binnen, dat gaat niet. Ondanks dat de fotostudio aan de wegzijde is gelegen, kan er toch iemand zonder kleding of in lingerie voor het raam staan. Helemaal geen probleem, buiten zie je niets!

 Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie ? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Zoek je inspiratie voor jou zwangerschapsshoot ? Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem. Ik ben als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschapsfotografie, Newbornfotografie, babyfotografie en familie fotografie. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn instagrampagina.

Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam
Zwangerschapshoot Amsterdam