Zwangerschap Fotoshoot Utrecht

Baby in de maak

Deze twee lieve mensen kwamen begin van dit jaar naar mijn studio voor een zwangerschap fotoshoot, helemaal uit Utrecht. Op de koudste dag van het jaar. De studio was die dag ook erg moeilijk warm te krijgen. Buiten was het min 13. De koffiezetter in de studio wilde door de kou, die dag niet mee werken. Een baby is in de maak, nog even geduld 😉

Daglicht

Tijdens de fotosessie zwangerschap fotoshoot bespreken we samen jullie wensen. Daarnaast heb ik ook mijn inbreng en ideeën. Op deze wijze komen we samen tot een mooi geheel voor een fotoserie op maat. Deze dag was het daglicht in de studio erg mooi. Graag maak ik dan ook gebruik van dat licht. In combinatie met kleding die mee is gebracht eventueel aangevuld met de zwangerschapsjurken in mijn studio.

Sfeer

Voor mij is het heel belangrijk dat je je op je gemakt voelt. Het gebruik van het tegenlicht en de diepte maakt het spannend en stijlvol. Deze fotosessie zwangerschapsfotografie is erg sfeervol geworden.

Wil je graag contact ?

Via het contactformulier kan je contact met mij opnemen. Ik antwoord altijd zo spoedig mogelijk. Bekijk ook eens mijn recente zwangerschapsfotoshoots of mijn werkwijze zwangerschapsfotografie. Wil je nog meer leuke zwangerschapsfotografie verhalen, klik op de link.

 

zwangerschapsfotografie
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht
Zwangerschap Fotoshoot Utrecht

Comments are closed.