Een paar weken geleden mocht ik deze zwangerschap in de studio te Abbekerk. Zij kwam met haar man en haar dochter vanuit Velserbroek naar de studio. Van te voren hadden we al een aantal keren telefonisch contact. Ze wilde graag in een ruimte met veel daglicht en mooie raampartijen de fotoshoot. Het was een hele gezellige en ontspannende zwangerschapsfotoshoot. Samen hebben we een aantal ideeën doorgenomen om tot dit prachtige en bijzondere resultaat te komen. De foto’s met haar dochter die zo aandachtig de buik van mama bestudeerd en uiteindelijk toch een dikke kus op de buik plakt. Ook samen met haar haar lieve echtgenoot. Daarna heb ik haar ook nog apart gefotografeerd. Heb je ook interesse in een bijzondere zwangerschapsfotoshoot in de studio?

Zwangerschapsfotoshoot studio of buiten ?

Met 34 weken zwanger kwamen deze mensen bij mij in de studio voor een zwangerschap fotoshoot. Ongedwongen, spontaan & puur waren de trefwoorden in welke stijl ze de zwangerschap fotoshoot graag  uitgevoerd wilde hebben. Deze periode in je leven waar je over een paar jaar met een warm gevoel aan terug denkt. De foto’s zijn  een bijzondere  herinnering voor later. Voor meer inspiratie over zwangerschapsfotoshoot kan je ook op mijn instagram kijken.

Newborn Fotoshoot

Ze hebben een gecombineerde fotoshoot geboekt, zwanger & newborn. Zodra de kleine is geboren, mag ik hem ook fotograferen. Ik heb er nu al zin in.

Ben je geïnteresseerd in ook zo’n bijzondere zwangerschap fotoshoot ?

Ben je enthousiast geworden en zou je ook graag zo’n bijzondere zwangerschap fotoshoot boeken?

Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

zwanger shoot dochter
zwanger wit overhemd
zwanger wit overhemd

zwangerschapshoot
zwangershoot

zwanger

zwanger mini me

zwangerschapshoot

zwangerschapsfotoshoot
maternityshoot

zwanger fotoshoot

zwanger wit overhemd

zwangerschapsjurk

zwangershoot

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

zwanger shoot velserbroek
zwangerschapsfotografie

maternityshoot

maternityshoot

maternityshoot

maternityshoot

 

 

Comments are closed.