8x de mooiste foto’s zwangerschapshoot

Gefeliciteerd ! Fijn dat je op mijn website komt. Je bent vast zwanger ? Of iemand in je omgeving en zoek je een mooi cadeau ?

Zwangerschapsfotograaf

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf voor een zwangerschapsfotoshoot ?  Je zit dan helemaal goed, ik ben als vak fotografe ruim 10 jaar gespecialiseerd in zwangerschapfotoshoots.  Ik mag mij met trots zwangerschapsfotograaf noemen.  Daarnaast ben ik ook een vrouw en weet wat de meeste vrouwen graag willen. Heb je al leuke ideeën voor de zwangerschapsfotoshoot ? Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Boek je bij mij de fotoshoot, dan zie ik natuurlijk heel graag wat je mooi vind. Weet je nog niet wat je graag wilt, dan denk ik natuurlijk met je mee.

Zwangerschapshoot met je lief !

Doe je de zwangerschapshoot alleen of met je partner ? En wat is nu toch zo tof aan om samen met je lief op de foto te gaan ?  Deze zwangerschap is een hele  bijzondere periode in je leven. Er groeit een kindje in je buik. En daarom is het prachtig om dit professioneel door een fotograaf vast te laten leggen. Straks als jullie baby er is, heb je de foto’s om dit moment te koesteren en te herinneren. Een zwangerschapshoot hoort erbij, bij het gevoel zwanger te zijn, de romantiek van de liefde. En natuurlijk ook omdat het uniek is als je dit samen met je liefste doet. Je bent tenslotte samen zwanger. Jullie baby is onderweg en dat maakt alles anders. Lees ook mijn tips en inspiratie zwangerschapsfotoshoot.

Contact

Voordat we aan de fotoshoot beginnen, maken we eerst kennis en bespreken we jullie wensen.
Hieronder staan een aantal leuke voorbeelden van mijn 8 mooiste zwangerschapsfotoshoot. Ik beschrijf in dit blog mijn 8x de mooiste maar er zijn natuurlijk nog legio ideeën en poses. Kijk ook eens op Pinterest of op instagram

zwangerschapsfotograaf

 

 

zwanger fotoshoot lingerie

zwanger

zwangerschapsfotoshoot partner

zwanger met je lief

zwangerschap fotoshoot partner

zwangerschapsfotoshooting

zwangerschapsfotograaf

zwanger shoot

zwanger shoot

zwanger shoot

zwanger shoot

zwangerschapsshoot

zwangerschapsfotoshoot

Comments are closed.