Zwangerschapsfotografie Amsterdam Noord-Holland

Ben je in verwachting? Een hele bijzondere periode met veel veranderingen. Van harte gefeliciteerd !!  Dit is een mooi moment om professioneel op de foto te gaan. Alleen, samen met je partner en misschien wel met je kinderen.  Tijdens mijn opleiding Vakfotografe aan de FVS in Amsterdam heb ik mijn specialisatie in portretfotografie behaald. Mijn specialisatie is zwangerschapsfotografie & babyfotografie. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot is jouw mooie buik natuurlijk het middelpunt.

Kledingtips

Als je een zwangerschapsshoot boekt, krijg je van mij natuurlijk ook kledingtips. Een kleine handleiding om op de zwangerschapsfotoshoot voor te bereiden. We spreken af in mijn fotostudio of op een voor jou bijzondere locatie. We bespreken samen jouw wensen voorafgaand aan de fotoshoot. Heb je voorbeelden van pintrest of instagram geplukt om aan mij te laten zien? Altijd leuk ! Voor mij is een fotoshoot een samenwerking tussen klant en fotograaf. Op deze manier komen we samen tot een mooi resultaat. Lees ook mijn 10 leukste tips voor een zwangerschap fotoshoot.  Hiermee kan je je voorbereiden op jouw eigen fotoshoot.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam – Studio

Mijn studio is gelegen in de oude vintage Honigfabriek in Koog aan de Zaan. Een broedplaats voor 80 kunstenaars en een plek vol inspiratie. Koog aan de Zaan is te bereiken per bus, trein & auto en ligt 15 minuten vanaf Amsterdam.

Locatie

In en rond Amsterdam zijn natuurlijk legio leuke locaties te vinden voor een fotosessie zwangerschapsfotografie.

Denk aan : het vondelpark, Amsterdam Noord, het terrein rond de Westergasfabriek of net buiten Amsterdam, ‘t Twiske en zo zijn er nog tientallen leuke plekken te vinden.

Zwangerschapsfotografie Amsterdam – Werkwijze Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot worden er meerdere foto’s van jou en natuurlijk je bolle buik gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de zwangerschapsfotoshoot niet te eenzijdig wordt, maak ik ook verschillende samenstellingen. Denk aan eventuele broertjes of zusjes en natuurlijk je partner. Er is tussentijds genoeg mogelijkheid voor het wisselen van kleding. De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren.

Volgende blog zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie amsterdam

 

zwangerschapsfotografie amsterdam

Ben je opzoek naar een zwangerschapsfotograaf of baby fotograaf in Noord-Holland, Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Zaandam, Utrecht, Den Haag of elders in Nederland? KleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, baby’s, kinderen en gezinnen. Ben je geïnteresseerd ? Neem contact op voor het inplannen van jouw fotoreportage of bekijk mijn werkwijze voor meer informatie.

Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familiefotoshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen & familie’s. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.