Zwangerschapsfotografie Ibiza style | Alkmaar

Vorige week was deze zwangere dame voor zwangerschapsfotografie bij mij in de studio. Ze is momenteel 30 weken zwanger en wilde Ibiza style fotografie. Ze had super gave haarbandjes en oorbellen etc. om tijdens de fotoshoot te gebruiken, meegenomen. Helemaal top voor deze fotoshoot, samen met de mooie kanten doeken en voiles die ik altijd gebruik.

Ibiza Style

je bent helemaal hip in Boho / Ibiza Style, met kant, bloemen kransen en veel sieraden. Wil je ook zo’n leuke fotoshoot ?

 

Neem contact op en boek je eigen Ibiza style zwangerschapsshoot

zwangerschapsfotografie ibiza style
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie

Kijk voor meer foto’s op mijn website en mijn blog. Kijk voor meer informatie hier! Volg mij tevens op Facebook!

Comments are closed.