Zwangerschapsfotografie Leiden | Niki, Mark & Nova

Niki, Mark & Nova waren vandaag bij mij in de studio in Abbekerk voor zwangerschapsfotografie. Ze waren deze zaterdagochtend al vroeg uit Leiden vertrokken. Niki is nu 32 weken zwanger, dus tijd voor een zwangerschapsfotoshoot samen met man en dochter Nova. Even een kleine sneak peek van een hele gezellige fotoshoot …………….

 

zwangerschapsfotografie leiden

zwangerschapsreportage met kindje | kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newborn & baby fotografie

zwangerschapsfotografie leiden

 

Ben je na het kijken op mijn site enthousiast geworden en wil je ook zo’n leuke zwangerschapsfotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsshoot, baby reportage of familieshoot ?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, families en groepen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram.