Zwangerschapsfotoshoot | Als je zwanger bent hoort een fotoshoot er helemaal bij !

“Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren.”

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot | sfeervol en romantisch

Werkwijze

De mooiste tijd om de zwangerschap te fotografen is tussen de 30e en 35e week. Je buik is dan op zijn mooist.
In mijn studio maak ik een aantal composities. Je kan tijdens de fotoshoot wisselen met kleding of lingerie (of zonder kleding). Ook je partner en eventuele kinderen zijn welkom en kunnen onderdeel zijn van de fotoshoot. Het is voor de fotoshoot dan leuk als ook jullie met elkaar qua kleding en kleur op elkaar afgestemd zijn. Ik neem rustig de tijd tijdens de fotoshoot. In mijn studio maak ik gebruik van allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren, mooie raampartijen of juist een eenvoudige witte achtergrond.
Een fotoshoot van een bijzonder moment en een unieke ervaring in je leven, namelijk je zwangerschap, iets wat je nooit zal vergeten. Straks als je bolle buik weer is verdwenen kun je met foto’s de herinnering bewaren en koesteren.

 

zwangerschapsfotografie met kindje | kleurRIJK fotografeert is gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newborn & baby fotografie

Visagie

Als je jezelf nog meer wil verwennen, behoort visagie tot de mogelijkheden. Ik werk samen met visagiste Yvonne Vlaar. Een mooie make-up completeert het glamour gevoel van een speciale fotoshoot zoals bijvoorbeeld bij de zwangersschapshoot. Wil je de visagie van Yvonne bij de fotoshoot boeken of wil je informatie neem dan contact op met y.vlaar@quicknet.nl.

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Het resultaat

Van alle gemaakte foto’s maak ik een selectie welke ik bewerk tot een prachtig eindresultaat. Met het professioneel vast laten leggen van je zwangerschap heb je goede investering gemaakt in een blijvende herinnering.

Voor het geboortekaartje is het mogelijk om een foto van de zwangerschapsfotoshoot te gebruiken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Wel wil ik graag dat je het van te voren even aangeeft, dan kan ik daarmee rekening houden.

 

 

zwangerschapsfotografie | buik in beeld