Zwangerschapsfotoshoot Hoorn Noord Holland

Voor deze zwangerschapsfotoshoot kwam deze mooie zwangere dame dichtbij uit de buurt. Mijn fotostudio is gelegen in Zwaag, dichtbij Hoorn. Eigenlijk liggen deze twee plaatsen vlak bij elkaar. Mensen uit de omgeving weten hoe het dorp Zwaag en de stad Hoorn aan elkaar verbonden zijn. .

Spiegelen van de zwangerschap pose

In deze laatste maanden van de zwangerschap had ze bedacht toch nog graag professionele foto’s van de zwangerschap te willen. Deze fotoserie hebben we tijdens in de laatste week van de corona lockdown gemaakt. Begin mei mochten de fysieke beroepen gelukkig weer aan het werk.

Deze fotoshoot hebben we op afstand gemaakt, dus geen fysiek contact. Hoe krijg je in deze coronatijd waar we niet aan elkaar kunnen en mogen komen, toch die perfecte pose. En kijk nu eens, is dit niet een prachtige en bijzondere fotoserie geworden ?

Het uitleggen tijdens het fotograferen van de poses vind ik wel heel erg leuk om te doen. Een leuke uitdaging om het zo te krijgen, dat we allemaal tevreden en blij naar de foto’s kunnen kijken. Normaliter vraag ik altijd of ik aan degene die voor mijn camera staat, mag komen. In verband met het Corona virus kan en mag dat nu niet meer en doe ik het met woorden en voordoen. Ik vraag of men mij wil spiegelen. Hoe leuk is dat 😉 !

Contact

Mocht je interesse hebben in een  zwangerschapsfotoshoot of newborn fotoshoot dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

spiegelen van de zwangerschap pose
woorden en voordoen zwangerschapsfotoshoot
zwangerschap fotoshoot hoorn
zwangerschap fotoshoot
zwangerschap
zwangerschapsfotoshoot hoorn
zwangerschapsfotoshoot spiegelen van de pose
zwangerschapsfotoshoot

Comments are closed.