De leukste zwangerschapsfoto’s van Noord-Holland

De leukste zwangerschapsfoto’s van Noord-Holland

Voor de leukste zwangerschapsfoto’s van Noord-Holland kwam deze mooie zwangere mama to be naar mijn studio. Een zwangerschapsfotoshoot is een mooi moment als er een baby op komst is. Je kunt ook bij mij newborn en babyshoots laten maken. De fotostudio is gelegen in Zwaag, dichtbij Hoorn. Eigenlijk liggen deze twee plaatsen vlak bij elkaar en mensen uit de omgeving weten hoe het dorp Zwaag en de stad Hoorn aan elkaar verbonden zijn.

Voordoen perfecte pose

In deze laatste maanden van de zwangerschap bedacht deze lieve aanstaande mama dat ze graag professionele foto’s van de zwangerschap nog wilde hebben. Deze zwangerschapsfotoshoot hebben we nog in de corona periode gemaakt. En hoe krijg je dan toch die perfecte pose. Ik heb de poses voorgedaan en daarbij hebben we ook erg veel gelachen. En kijk nu eens, is dit niet een prachtige en bijzondere zwangerschap fotoserie geworden ? Zo hebben we toch even de leukste zwangerschapsfoto’s van Noord-Holland gemaakt 😉 Het uitleggen tijdens het fotograferen van de poses vind ik wel heel erg leuk om te doen. Een mooie uitdaging om het zo te krijgen, dat we allemaal tevreden en blij naar de foto’s kunnen kijken. Normaliter vraag ik altijd of ik aan degene die voor mijn camera staat, over ik aan haar of hem mag komen. Dan kan ik helpen om een arm of een been goed te pose, of even dat kraagje wat omhoog staat weer in de plooi te krijgen. In corona tijd kon en mocht het niet en was het beter om het met woorden en voordoen aan elkaar te vertellen. Ik doe de pose voor en degene die voor mijn camera staat, doet mij na. En hoe leuk is dat 😉 We hebben tijdens deze zwangerschapsfotoshoot erg veel plezier gehad.

Contact

Ben je ook zwanger en enthousiast geworden van deze zwangerschapsfoto’s dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Op facebook en instagram ben ik ook te vinden.

zwangerschapsfotoshoot hoorn
zwangerschapsfotoshoot hoorn
zwangerschapsfotoshoot hoorn
zwangerschapsfotoshoot hoorn