Zwangerschapsfotoshoot met Zonsondergang aan het strand

Zwangerschapsfotoshoot met Zonsondergang aan het strand

Met deze momenteel mooie en warme dagen is een zwangerschapsfotoshoot met zonsondergang wel heel bijzonder om te mogen maken. Nog leuker zijn de foto’s die je als herinnering kan bewaren en terug kan kijken op deze toch wel bijzondere zomer van 2020. Deze lente en zomer gaan we sowieso niet meer vergeten. Corona heeft er bij ons allemaal toch een stempel achtergelaten. De moeilijke quarentaine dagen vanaf maart dit jaar, heeft ons flink beperkt. Hoe fijn is het dat we gelukkig weer meer kunnen en mogen doen. Heerlijk daarom om de vrijheid op het strand te beleven. Ik geniet ervan en deze lieve zwangere mama to be had het onwijs naar haar zin.

Het gouden uurtje net voor de zon onder gaat

Het gouden uurtje begint ongeveer 2 uur voor dat de zon volledig onder is. Belangrijk punt is wel, dat er geen of weinig bewolking moet zijn. Nu is het weerbeeld aan de kust meestal wat beter dan in het binnenland. Het is dan wachten tot de zon onder de wolken zal verschijnen, net voordat hij achter de horizon verdwijnt. Het licht wordt warm, zachter en iets wat diffuus. Het strand en de zee veranderen in een gouden en warme gloed. Een zuchtje wind maakt deze zwangerschapsfotoshoot aan het strand nog even unieker. Zeker als je zo’n mooie jurk uit mijn collectie aan hebt.

Zwangerschapsfotoshoot kleding

Voor een zwangerschapsfotoshoot met zonsondergang neem ik kleding zoals een aantal jurken, doeken en hoeden mee naar het strand. Als je zelf kleding heb, is dat natuurlijk top. Heb je speciale voorkeur voor bepaalde kleding die je op mijn website, insta of facebook heb gezien, hoor ik dat graag. Dan zorg ik dat ik die kledingstukken meeneem.

Op welk strand maken we de Zwangerschap Fotoshoot?

Het liefst maak ik de zwangerschap fotoshoot op het stille gedeelte van het strand. Nu heeft iedere badplaats ook een gedeelte dat wat rustiger is en waar minder mensen komen. En omdat ik vaak en veel op het strand ben en fotografeer, weet ik ook de mooie stukken voor een zwangerschap fotoshoot met zonsondergang. Het fotograferen en het poseren is ook makkelijker als er niet teveel andere mensen lopen.

Het tijdstip van de zwangerschapsfotoshoot

Het tijdstip spreken we kort voor de zwangerschapsfotoshoot af. Je geeft aan mij de week aan die voor jou/jullie het beste schikt. Aan de hand van het weer kijk ik welke avond in die week het beste zal schikken. In juni zal de tijd waar we afspreken rond 20.30 uur zijn, de zon gaat rond 21.30 onder. In juli wordt het al weer iets vroeger zo rond 20.00 uur, we zitten dan al weer na de langste dag. En in augustus spreken we rond 19.30 af op het strand. Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram met dagelijkse updates.

Wat kost een Zwangerschap Fotoshoot met Zonsondergang

Bekijk de prijzen op de zwangerschapsshootpagina

Onderstaand foto’s bij Zonsondergang

Zwangerschapsfotoshoot aan het strand bij zonsondergang
Zwangerschapsfotoshoot aan het strand bij zonsondergang

Zwangerschapsfotoshoot aan het strand bij zonsondergang
Zwangerschapsfotoshoot aan het strand bij zonsondergang