BlogZwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland | Tweeling op komst

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot Noord_Holland | Tweeling op komst

Deze papa en mama kwamen bij mij voor een zwangerschapsfotoshoot! Bert & Jennifer hebben al twee kinderen, een meisje en een jongen en nu krijgen ze er nog twee jongens bij. Een mooi vooruitzicht en een prachtig gezin <3 Bert moest na een half al weer terug naar zijn werk, gelukkig dichtbij Abbekerk en in Noord-Holland gelegen. Nadat Bert weg was hebben Jennifer en ik nog een aantal mooie en leuke foto's gemaakt. In verschillende opstellingen en settings en natuurlijk ook met verschillende kledingsetjes. Ik maak altijd een ruime fotoserie, zodat men altijd hieruit een mooie keuze kan maken. Naast de hoge resolutie fotobestanden in kleur krijgt men deze fotobestanden ook omgezet in zwart-wit. Het was een erg leuke en gezellige fotoshoot. Wat hebben een lol gehad en gelachen. Wat een lieve en leuke mensen <3 Hieronder staat een kleine selectie uit de fotoserie. zwangerschapssfotoshoot noord-holland

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Ben je geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot of een newbornshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsshoot, baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, families en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.