Zwangerschapsfotoshoot | Studio & buiten | Noord_Holland

Halverwege de maand augustus waren deze mensen bij mij in de studio voor een fotosessie zwangerschapsfotoshoot studio & buiten. Met het geboekte combipakket “zwanger & newborn” kwamen ze op zaterdagochtend bij mij op de boerderij. Als hun  kindje is geboren, ga ik de newborn fotoshoot bij hun thuis maken. Begin oktober zijn ze uitgerekend.  Ze willen ongedwongen en niet zo geposeerd de zwangerschapsfotoshoot. Het liefst in de studio als buiten op mijn boerenerf. En wat een geluk tijdens deze fotoshoot was het prachtig zonnig weer. Een waar feest om te fotograferen !

Fotoshoot Boerderij

Omdat ik de luxe heb van een boerderij en bijbehorend boerenerf is het mogelijk om dit voorjaar en zomer ook van deze locatie gebruik te maken bij een zwangerschapsfotoshoot. Helaas zijn kinderen nog niet welkom, wel in de studio in Zwaag maar helaas niet in Abbekerk op de boerderij.
Dat is om reden van en is momenteel even niet anders. Gelukkig wel voor stellen die hun eerste kindje verwachten, mama’s die graag zonder hun kids willen komen, zijn van harte welkom. Het is een bijzondere historische boerderij en bijbehorend erf. Met prachtige bomen waar we schitterende en sfeervolle foto’s kunnen maken.

De fotostudio in Zwaag is wel helemaal kidsproof ingericht en daar zijn kinderen van harte welkom.

Boek je zwangerschapsfotoshoot

Wil je graag je foto’s laten maken in de boerderij, geef dat bij de boeking dan aan. Een combinatie van de studio in Zwaag en in de boerderij is niet mogelijk. De locaties liggen niet bij elkaar in de buurt. De stijlen van fotografie verschillen ook per locatie. In de studio is het de fotoshoot meer gericht op wat strakkere fotografie en maak ik gebruik van flitslampen en achtergronden. In de boerderij is het meer landelijk, en maak ik gebruik van daglicht met raampartijen en openslaande deuren naar buiten. De omgeving maakt dat het een hele sfeervolle fotoshoot wordt.

Contact

Wil je graag informatie of gelijk je zwangerschapsfotoshoot boeken? Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zie hieronder een kleine selectie uit deze mooie ontspannen zwangerschapsfotoshoot.

zwangerschap fotoshoot

zwangerschapsfotoshoot studio en buiten

zwangerschap fotoshoot boerderij

zwanger shoot

zwangerschap fotoshoot boerderij

zwangerschapsfotografie in de studio

zwangerschapsfotografie in de studio

zwangerschapsfotoshoot

boek je zwangerschapsfotoshoot

fotoshoot boerderij

zwangerschapsfotografie

Comments are closed.