Zwangerschap fotoshoot amsterdam

Zwangerschapsfotoshoot | Studio & buiten | Noord-Holland

Halverwege de maand augustus waren er onlangs mensen bij mij in de studio voor een zwangerschapsfotoshoot studio & buiten. Met het geboekte combipakket “zwanger & newborn” kwamen ze op zaterdagochtend bij mij voor de zwangerschapsfotoshoot. En met dit combi pakket ga ik later ook de newborn fotoshoot bij hun thuis maken, zodra hun kleintje er is. Begin oktober zijn ze uitgerekend en kan de kleine komen. Voor de zwangerschapsfotoshoot is de wens een ongedwongen en niet zo geposeerde fotoshoot. Het liefst in de studio of buiten. En wat een geluk tijdens deze fotoshoot was het prachtig zonnig weer. Een waar feest om te fotograferen!

Zo kan jouw zwangerschapsshoot er ook uit zien

Het hele jaar door doe ik zwangerschapsfotoshoots en dat kan op verschillende locaties zijn. In een studio of buiten en in verschillende kledingstijlen. Net wat bij jou past! Benieuwd hoe de foto’s na zo’n shoot er uiteindelijk uit kunnen zien? Hieronder kun je wat voorbeelden van mijn shoots zien:

Fotoshoot in de studio

Omdat ik de luxe heb dat ik van verschillende studio’s gebruik kan maken, kan ik het gehele jaar door fotoshoots doen. Super fijn voor stellen die hun eerste kindje verwachten, maar ook mama’s die al kinderen hebben en graag met hun kids willen komen, zijn van harte welkom. Het zijn prachtige studio’s, met onwijs mooi licht en er zijn fijne attributen die elke shoot naar een next level tillen. Ook jouw partner is natuurlijk welkom als hij dat leuk vindt! Jullie mogen ook samen op de foto, maar alleen is ook prachtig.

Zwangerschap-Ghilaine-zwangerschapsfotoshoot

Boek je zwangerschapsfotoshoot

Wil je graag je foto’s laten maken in een specifieke studio, geef dat bij de boeking dan aan. De style in de ene studio is namelijk anders dan in de ander, maar ik probeer altijd gebruik te maken van daglicht via grote raampartijen. De omgeving zorgt er in ieder geval sowieso voor dat het een hele sfeervolle fotoshoot wordt en natuurlijk mag je zelf kleding meenemen die je prettig vindt al kan ik daarin ook meedenken als je dat fijn vindt!

Contact

Wil je graag informatie of gelijk je eigen zwangerschapsfotoshoot boeken? Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik ben trouwens ook te vinden op facebook en instagram!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam