Blog

Zwangerschapsreportage Studio | Jeroen & Rosanne

zwangerschapsreportage

Zwangerschapsreportage Studio | Jeroen & Rosanne

Zwangerschapsfotografie is altijd super leuk om te mogen doen. Het begin van een nieuw leven is voor elke ouder heel speciaal. Zo mocht ik voor  Jeroen & Rosanne een zwangerschapsreportage bij mij in de studio doen. En eigenlijk is zo’n zwangerschapsfotoshoot samen met je partner meer een loveshoot met 2 zichtbare en één nog onzichtbaar mensje. Yvonne Vlaar heeft weer voor prachtige visagie gezorgd ! Zie hieronder een kleine selectie van de foto’s.
zwangerschapsreportage studio

zwangerschapsreportage studio

zwangerschapsreportage studio

Kijk voor meer foto’s op mijn website en mijn blog. Wil je meer informatie over zwangerschapsfotografie, kijk hier! Volg mij tevens op Facebook!