BlogZwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot Amsterdam | Fotoshoot Studio & Buiten

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot Amsterdam

Zwanger zijn is heel bijzonder. Een periode waarin je straalt van het wonder dat in je buik groeit. Dit bijzondere gevoel wil je vasthouden en voor altijd vastleggen met een zwangerschapsshoot…mooie herinnering

Fotoshoot Studio & Buiten

Met 34 weken zwanger kwamen deze mooie mensen bij mij in de studio voor een zwangerschapsshoot (fotoshoot). Ongedwongen, spontaan & puur waren de trefwoorden welke stijl ze de zwangerschapsshoot (zwangerschapsfotografie) graag wilde. Deze periode in je leven waar je over een paar jaar met een warm gevoel aan terug denkt. De foto’s zijn dan een bijzondere en unieke herinnering.
zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Silhouet

Een van de wensen was ook silhouet fotografie (silhouetfotografie), of dat ook mogelijk was ? Op de locatie waar ik mijn studio heb, heb ik ontzettend mazzel. Op het erf is ook een grote glazen kas, waar een tropische tuin in bewaard is. Dat is heel veel groen in glas en metaal, een klein tikje industrieel.

zwangerschapsshoot silhouet

zwangerschapsshoot silhouet

Tulle & Kant

Omdat dansen haar beroep is en ook haar passie en plezier, wilde ze graag in een van de kanten jurken. De pose met de zwangere buik was uit het “zwanenmeer” (ballet)
zwangerschapsshoot tulle en kant

zwangerschapsshoot tulle en kant

zwangerschapsshoot tulle en kant

Contact

Ben je zwanger en op zoek naar een fotograaf voor (zwangerschapsfotografie) ? Voor meer informatie over een fotoshoot, neem dan contact op via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of op instagram.