Zwangerschapsshoot Egmond aan Zee

Kimberley benaderde mij voor een zwangerschapsshoot aan het strand in Egmond aan Zee. Voor ons allebei was Egmond aan Zee een goede locatie.

Deze zwangerschapsshoot wordt tijdens het gouden uurtje gemaakt, dat is ongeveer twee uur voordat de zon helemaal weg is.

We wandelden rustig naar een mooie plek op het strand van Egmond aan Zee en ondertussen kletsten we heel wat af. Na verloop van tijd begon de zon te zakken en was het tijd om te beginnen. Het gouden uurtje was op zijn mooist. Het perfecte moment om foto’s van haar zwangere buik op het strand en in de duinen te maken. Daarna wisselden we telkens van plek tussen het strand en de duinen. Zo krijg je ook een goede variate in de fotoserie.

Ik stuur voorafgaand aan een fotoshoot altijd kledingtips mee en daarnaast ook een Pinterest bord, zodat je kan voorbereiden op de fotoshoot. Uitgangspunt is wel dat je iets draagt wat lekker zit en waar je je comfortabel bij voelt.

Na het versturen van de foto’s kreeg ik een heel lief briefje, met super mooi!! Echt onwijs bedankt dat je deze bijzondere tijd zo prachtig voor mij hebt vastgelegd! Ik wil ze graag allemaal afnemen!

Dit was wel een hele leuke zwangerschapsshoot, waar we prachtige foto’s hebben gemaakt van haar zwangere buik. Regelmatig krijg ik van vrouwen te horen dat ze spijt hebben dat ze hun zwangere buik niet hebben laten vastleggen. En dat is jammer! Ik denk graag met jullie mee voor de perfecte locatie per seizoen zodat er foto’s zijn van deze bijzondere tijd met een baby op komst. Je kunt de zwangerschapsshoot ook combineren met een newborn fotoshoot, een mooie herinnering voor later.

Zwangerschapsfotoshoot

Wil je graag je zwangerschapsfotoshoot op het strand geef dat bij de boeking dan aan.

Zwangerschapsjurken

Op verzoek neem ik ook een aantal speciale zwangerschapsjurken mee naar de locatie. Vooraf bespreken we samen jouw wensen, zodat ik de juiste jurken mee kan nemen.

Contact

Wil je graag informatie of gelijk je zwangerschapsshoot boeken? Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zwangerschapsshoot Egmond aan Zee
Zwangerschapsshoot
zwangerschapsshoot strand
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsjurk

Comments are closed.