10 tips Zwangerschapsshoot | Wit kant, jurken & doeken

10 tips zwangerschapsshoot

Bij een zwangerschapsshoot kan je de sfeer heel dromerig maken. Met veel tegenlicht en raampartijen creëer je al gauw een bjizondere sfeer. Een van de wijze zoals zwangerschapsfotografie ook mag zijn. In dit blog beschrijf ik mijn 10 tips voor dromerige en romantische zwangerschapsshooot. Natuurlijk kan je ook een zwangerschapsshoot maken in een hele stoere setting. Maar daar schrijf ik over in een volgende blog.

Zwangerschapsshoot met Wit kant

In mijn fotostudio in Zwaag heb ik een hele grote collectie jurken en doeken. Speciale jurken voor een zwangerschapsshoot. Deze jurken en doeken zijn in verschillende tinten en kleuren. Veel wit kant en ook een groot gedeelte in zwart en grijs kant. Daartussen natuurlijk alle gangbare kleuren, zoals blauw, rood, roze, creme etc. De jurken zijn van katoen, kant en broderie. De meeste jurken zijn maxi maar ik heb ook paar korte kanten jurkjes. De collectie jurken wordt ook regelmatig vernieuwd. Door mijn fotografie ervaring heb ik ook veel geleerd over hoe je met kleding en accessoires kan stylen en hoe je met kleuren moet omgaan. Deze kennis komt bij al mijn shoots heel goed van pas.

Jurken & Doeken

Weet je niet welke kleding je moet trekken bij een fotosessie zwangerschapsshoot. Wat neem je mee ? Ik weet heel goed hoe je sprookjesachtige foto’s van en rond je zwangere buik kan maken. Het gebruik van witte jurken en doeken maakt de fotoshoot net even mooier. De locatie waar ik fotografeer is ook super bijzonder en heeft hele verrassende hoekjes. Wil je meer verhalen en mooie momenten lezen over zwangerschapsshoots die ik heb gemaakt? Klik dan op de link. Of dit leuke blog over zwanger fotoshoot haarlem

Als je een zwangerschapsshoot wilt boeken ?

Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op en maken we een afspraak. Ik heb ook cadeaubonnen ter waarde van de fotopakketten. Voor meer informatie klik op de volgende link. Hieronder staat een prachtige reeks fotos van diverse zwangerschapsshoot uit de afgelopen periode. Ben je nieuwsgierig geworden? LET OP: Onderstaande foto’s zijn op verschillende locaties gemaakt.