Zwangerschap fotoshoot amsterdam

Zwangerschapsjurk wit kant | 5x Inspiratie voor een zwangershapsshoot

Een dromerige zwangerschapsjurk met wit kant

Bij een zwangerschapsshoot kan je de sfeer heel dromerig maken met een zwangerschapsjurk wit kant. Met veel tegenlicht en raampartijen creëer je al gauw een bijzondere sfeer. Je creëert een prachtig silhouet van je lijf en in een mooie jurk komen je vormen prachtig uit! In deze blog beschrijf ik mijn 10 tips voor een dromerige en romantische zwangerschapsshoot en hoe jij je het beste kan voorbereiden. Natuurlijk kan je ook een zwangerschapsshoot maken in een hele stoere setting. Maar daar schrijf ik over in een volgende blog.

1. Zwangerschapsjurk met Wit kant

Wit kant geeft een naturel effect en is erg mooi te combineren met buikfoto’s en daglicht. Ook creëert wit kant een rustige sfeer waardoor de aandacht echt naar de buik toe gaat in de foto’s. Ik heb een mooie collectie aan kimono’s, jurken en hoeden tot mijn beschikking waar je gebruik van kan maken tijdens de zwangerschapsshoot. Dit zijn speciale jurken voor een zwangerschapsshoot en zijn in verschillende tinten en kleuren. Ik heb ook een aantal kimono’s in wit kant en ook een groot gedeelte in zwart en beige. De jurken zijn van katoen, kant en broderie. De meeste jurken zijn maxi creme kleur maar ik heb ook jurken in de kleur roestrood. De collectie jurken wordt ook regelmatig vernieuwd. Door mijn fotografie ervaring heb ik ook veel geleerd over hoe je met kleding en accessoires kan stylen en hoe je met kleuren moet omgaan. Deze kennis komt bij al mijn shoots heel goed van pas.

2. Leen een jurk uit de clientcloset

Weet je niet welke kleding je moet trekken bij een fotosessie zwangerschapsshoot. Wat neem je mee ? Ik weet heel goed hoe je sprookjesachtige foto’s van en rond je zwangere buik kan maken. Het gebruik van witte jurken en doeken maakt de fotoshoot net even mooier. De locatie waar ik fotografeer is ook super bijzonder en heeft hele verrassende hoekjes. Wil je meer verhalen en mooie momenten lezen over zwangerschapsshoots die ik heb gemaakt? Klik dan op deze link over zwanger fotoshoot haarlem

3. Kies drie mooie outfits

Ter voorbereiding op de zwangerschapsshoot is het handig om drie mooie outfits samen te stellen. Bijvoorbeeld een zwangerschapsjurk wit kant, een oversized witte blouse en een mooi lingeriesetje! Tijdens een fotoshoot heb je vaak de tijd om max 3 keer te wisselen van outfit.

4. Combineer je zwangerschapsjurk wit kant met een hoed

Om je outfit echt af te maken is het wellicht leuk om een aantal foto’s te maken met een hoed! Het dragen van een hoed geeft een krachtig gevoel dat goed past bij een zwangerschapsshoot. Ookal draag je in het dagelijks leven normaal geen hoeden dan is het alsnog leuk om het te proberen! Helemaal in combinatie met een zwangerschapsjurk wit kant is dat erg tof!

5. Match de outfit van je partner met je zwangerschapsjurk wit kant

Jullie zijn samen zwanger en daarom is het extra leuk om samen foto’s te maken. De zwangerschapsshoot is natuurlijk erg tof wanneer de zwangerschapsjurk wit kant helemaal matched met de outfit van je partner. Vooraf aan de zwangerschapsshoot is het daarom erg leuk om ook even samen met je partner te kijken naar zijn of haar kleding.

Als je een zwangerschapsshoot wilt boeken ?

Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op en maken we een afspraak. Ik heb ook cadeaubonnen ter waarde van de fotopakketten. Voor meer informatie klik op de volgende link. Hieronder staat een prachtige reeks fotos van diverse zwangerschapsshoot uit de afgelopen periode. Wil je mijn meest recente werk zien bekijk dan mijn instagrampagina

Zwangerschapsjurk wit kant
Zwangerschapsjurk wit kant
Zwangerschapsjurk wit kant
Zwangerschapsjurk wit kant