Fotoshoot boeken?

Leuk dat je misschien een fotoshoot bij mij wilt boeken en een kijkje wil nemen in mijn portfolio! Voor foto’s die ik eerder heb gemaakt kun je op een van onderstaande foto’s klikken of via het tabblad bovenin door de hele site zoeken. Wil je mij boeken voor één of meerdere van deze fotoshoots?  Stuur me via het contactformulier meteen een berichtje! Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren en samen te kijken of we een shoot kunnen inplannen.

zwangerschapsfotoshoot familie fotoshoot newborn fotoshoot
Zwangerschaps
fotoshoot
Familie
fotoshoot
Newborn
fotoshoot
Baby
fotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

 

Gefeliciteerd!! Je bent zwanger! Wat een spannende periode voor je. Alles veranderd, je lichaam, je leven, er komt een kleine bij. Tijd voor een zwangerschapsfotoshoot. Wanneer boek je nu een zwangerschapsfotoshoot? Wat is het juiste moment om een fotoshoot te boeken? Tja, dat is eigenlijk voor iedereen anders. De één wil alles zo snel mogelijk geregeld hebben en boekt zowel de zwangerschapsfotoshoot als de newborn fotoshoot al in de eerste maanden van de zwangerschap. De ander wacht liever tot ze 30 weken zwanger is of soms nog later. Alles is mogelijk bij mij, dus neem vooral contact op als je interesse hebt en kijken we samen of we een goed moment kunnen plannen om de shoot te doen.

boek je zwangerschapsshoot

 

Wanneer je een newborn fotoshoot bij mij boekt, dan kom ik graag voor deze bijzondere shoot bij jullie thuis langs. Een newborn fotoshoot in de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is vaak fijner voor zowel de moeder als de baby. Thuis fotograferen geeft meer rust en ik reserveer voor een newborn fotoshoot ook altijd ruim tijd in mijn agenda.

Wanneer je voor kleurRIJKontwerp moet kiezen? Als je houdt van eenvoudige en rustige fotografie, zonder al te veel toeters en bellen. We zetten jullie pasgeboren babytje puur op de foto en wanneer jullie het mooi vinden, gebruiken we daar leuke en bijzondere accessoires bij. Deze accessoires neem ik altijd mee, vaak zijn ze gemaakt van natuurlijke en in lieve zachte tinten, en in overleg kunnen we samen kiezen wat mooi past. Tijdens de shoot is trouwens ook altijd ruimte voor voeding of verschonen, dat hoort er immers allemaal bij en doordat ik ruim de tijd neem voor de newborn shoot is dat zeker geen probleem.boek je newborn fotoshoot

 

 

familie fotoshootWat leuk! Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te laten maken? Is er een speciale reden voor familie fotoshoot cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” weer eens tijd om weer samen op de foto te gaan. Sommige families gaan iedere vijf jaar samen op de foto. Hoe mooi toch ! Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland en over de grens. Hiervoor denk ik ook graag met jullie mee!

Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. De familie fotoshoot wordt een prachtige herinnering voor later!boek hier jullie familie fotoshoot