Zwangerschap Fotografie 35 weken | Noord-Holland

Cadeaubon

Een cadeaubon is een leuke manier om iemand mee te verrassen. Vooral als het je vrouw of vriendin is en als ze zwanger is van jullie kindje. Deze fotoshoot was een verrassing voor de mama to be en dan speciaal zwangerschap fotografie thuis. Ben je na het lezen van bovenstaand ook geïnteresseerd en wil je ook iemand verrassen met een cadeaubon? Kleurrijk Ontwerp heeft natuurlijk ook cadeaubonnen ter waarde van de fotosessies. Een cadeaubon kan besteld worden via het contactformulier. Ze waren net een dag terug van een heerlijk vakantie in Portugal. Lekker bruin en uitgerust van een weekje samen genieten. Papa had de verrassing voor de fotoshoot geregeld. Ze hadden er ontzettend zin in de fotosessie zwangerschap fotografie.

Dochter

Met je gezin een fotoshoot doen is altijd spannend. Het meisje was bijna vier jaar oud en dan is de vraag gaat ze mee doen ? Dit lieve knappe grietje had er ontzettend veel plezier in en deed gezellig en goedlachs mee. Dikke pret! Een zusje op komst is al geweldig fijn om naar uit te kijken en dan ook nog op de foto samen met mama. Hoe leuk is dat. 

Fotoshoot

Kinderen zijn zo leuk en als ze mee komen naar de studio en ze willen graag. Dan zet ik ze ook even alleen op de foto. Deze lieve griet vond het geweldig. Handjes in de zakken en een hoedje op. Kijk eens zelf, hoe stoer en leuk deze knapperd is! 

 Ben je in verwachting en is er een kindje op komst. Wil je een cadeaubon geven omdat je opa, oma of tante gaat worden ? Dat kan, neem dan contact op, dan maken we een afspraak. Of ben je op zoek naar een fotograaf voor een familieportret op het strand, in de duinen of het bos ? Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Arnhem, Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Haarlem of omgeving Gelderland voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot? Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

Zwangerschapsfotografie 35 weken
Zwangerschapsshoot met kindje
Zwangerschapsfotografie 35 weken
Zwangerschapsshoot met kindje
Zwangerschapsshoot met kindje
Zwangerschapsshoot met kindje
Zwangerschapsshoot met kindje