Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie | Prijzen Fotosessie

Prijzen Fotosessie Studio

 

Pakket A

Een fotoshoot zwangerschapsfotografie, baby- of portret in de studio € 195,00 (inclusief 7 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Pakket B

Een fotoshoot zwangerschapsfotografie, baby- of portret in de studio € 250,00 (inclusief 12 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit

Pakket C

Een fotoshoot zwangerschapsfotografie, baby- of portret in de studio € 330,00 (inclusief 20 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit

Combipakket Zwanger & newborn

Wil je een combinatie fotoshoot, zwangerschapsfotografie & newborn, boeken ? Bij het boeken het gecombineerd fotopakket “zwangerschapsfotografie & newborn fotografie” krijg je een korting van  € 20,00. Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier.

Newbornfotografie aan huis

Newborn fotografie 1

Een fotosessie newborn fotografie bij jullie thuis kost € 295,00 (dit is inclusief digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Newborn fotografie 2

Een fotosessie newborn fotografie bij jullie thuis kost € 345,00 (dit is inclusief 13 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Newborn fotografie 3

Een fotosessie newborn fotografie bij jullie thuis kost € 455,00 (dit is inclusief 20 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Prijzen Fotosessie op locatie

 

Pakket E

Een fotoshoot op locatie € 295,00 (inclusief 7 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Pakket F

Een fotoshoot op locatie € 345,00 (inclusief 12 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Ik werk alleen op afspraak en de fotoshoots worden ingepland na definitieve boeking.

tarieven | zwanger op de foto

De studio is gevestigd in Abbkerk.

Cadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau !

Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeaubon cadeau ! De cadeaubon is voor iedere fotoshoot te bestellen. De cadeaubon heeft de waarde van een fotosessie zoals boven beschreven. U betaald het totale gewenste bedrag van de betreffende fotoshoot en diegene die de bon ontvangt krijgt een contactformulier te bestellen. De cadeaubon wordt met de post verzonden. Wilt u de bon liever ophalen? Dat kan natuurlijk ook.

 

Bij de prijzen van deze fotoshoots zijn de volgende kosten inbegrepen

  • De tijd die ik besteed aan de fotoshoot.
  • Bij de fotoshoot op locatie is de kilometervergoeding tot 30 kilometer vanaf postcode 1657 ED inbegrepen, daarbuiten reken ik € 0,30 per km.
  • 21% BTW
  • Alle geselecteerde foto’s worden nagekeken op belichting, kleur, contrast, en vakkundig en professioneel bewerkt zowel in kleur als in zwart/wit.
  • De nabestellingen en albums worden afgedrukt bij een professioneel fotovaklab.

De prijs van het fotopakket en eventuele reiskosten zal na reservering worden gefactureerd.  Na betaling is de fotoshoot definitief geboekt.

Contact opnemen:
Heb je interesse in een fotoshoot of wil je een offerte op maat, vul onderstaand contactformulier in en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De prijs van de fotoshoot vergoedt de tijd van het fotograferen, eventuele kilometers, de selectie en bewerking van de foto’s. Fotografe Marijke Trienekens heeft uitdrukkelijk het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotoshoot te gebruiken voor o.a. eigen promotiedoeleinden, dit kan zijn plaatsing op de websites kleurRIJKontwerp of kleurRIJK fotografeert/social media en/of drukwerk. Lees meer hierover in mijn algemene voorwaarden.