Werkwijze Baby Fotografie Studio | Noord Holland

Werkwijze Baby Fotografie

Baby Peuter & kleuter

Het lijkt wel een cliché, maar het is echt waar. Voordat je het weet is je kleine baby groot. De tijd gaat echt heel snel. En wat je niet moet vergeten, de tijd dat je kinderen klein en jong zijn, kun je maar 1x beleven. Van Baby, peuter, kleuter tot tiener. Iedere leeftijd is leuk en bijzonder. Geniet er van !! Daarom is het ook zo leuk om dat vast te leggen op de digitale plaat, bij een professioneel fotograaf gespecialiseerd in portret fotografie. Als speciale herinnering voor jou en je kind(eren) of als cadeau voor opa en oma ?

Het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste verjaardag, allemaal mooie momenten !
Je kleine baby wordt groot, de tijd vliegt. Tijd voor babyfotografie. Met goede foto’s kan je je herinnering levend houden aan je lieve kleine baby, die lekkere mollige armpjes & beentjes, dat bijzondere ondeugende lachje en lieve blik. Dit is dus wat ik wil vangen in foto’s. Het fotograferen van baby’s vraagt een speciale aanpak omdat ze zich nog niet laten regisseren. Ik neem alle tijd en zorg voor een ontspannen sfeer.

Studio of op locatie

Je kan kiezen voor een fotosessie in de studio of op een leuke buitenlocatie. Is je kindje nog erg klein en kan net zitten of staan, dan zou ik kiezen voor een fotosessie in de studio. Voor een kindje is dat rustiger en ligt de nadruk ook op portretfotografie. Je kindje is het middelpunt. Is je kindje al wat groter dan is een fotoshoot buiten aan het strand of in het bos wel erg leuk en bijzonder.

Of je nu kiest voor babyfoto’s, kinderfoto’s, gezinsfoto’s of allemaal: een leuke fotoshoot met speelse en creatieve foto’s als resultaat is gegarandeerd. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat je kindje zich op z’n gemak voelt. Ik ben geduldig en pas mijn ideeën aan het kindje aan, zodat op de foto gaan een feestje wordt.

Een fotoreportage bij je thuis is relax en exclusief en of het nu om babyfotografie of kinderportretten gaat, ik neem alle tijd die nodig is. In een ontspannen sfeer krijg je ook de mooiste foto’s. Tijdens de fotoreportage is er tijd voor spontane foto’s, portretfoto’s en foto’s van de kinderen samen of met het gezin. Een fotoreportage bij je thuis levert niet alleen mooie foto’s op, maar is ook gewoon gezellig en leuk!

Na afloop van de fotoshoot

Tijdens een fotosessie baby peuter kleuter of tiener fotografie maak ik veel foto’s. Na afloop van de sessie maak ik een selectie welke ik bewerkt tot een mooi eindresultaat. Oneffenheidjes, krasjes, pukkeltjes etc. worden door mij netjes weggewerkt. Contrast en licht toegepast. De geselecteerde en bewerkte foto’s worden zowel in kleur als in zwart/wit gemaakt.

Contact

Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

baby fotografie

baby fotografie
baby fotografie
baby fotografie
baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie
baby fotografie
baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

newborn fotografie
baby fotografie
baby fotografie
baby fotografie
Baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie
baby fotografie
baby fotografie
baby fotografie

baby fotografie

vader en zoon