newborn fotogafie

Werkwijze Newborn Fotografie

Newborn fotografie

Werkwijze Newborn fotografie

Een fotoshoot met een pasgeboren newborn baby vraagt om een heel speciale aanpak. De kleine baby bepaalt uiteindelijk het tempo en in welke houdingen ik haar of hem kan fotograferen. Ik doe er alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.
Newborn fotografie is uit ervaring het meest ideaal in ieder geval in de eerste 2 weken. Als de kraamzorg niet meer nodig is en je kindje goed op gewicht is. In deze eerste periode slapen pasgeboren baby’s nog heel diep, waardoor ik ze slapend in verschillende poses kan leggen.

Voor deze fotografie kom ik bij jullie thuis

Voor deze lieve fotografie kom ik graag bij jullie thuis. In de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is dat vaak fijner voor moeder en kind. Thuis fotograferen geeft voor moeder en baby veel meer rust. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot en plan ruim de tijd voor in.
En een fotoshoot van een newborn is geen shoot zonder leuke en bijzondere accessoires. Deze neem ik mee en worden in overleg gebruikt om nog mooiere foto’s te maken. Tijd voor voeding of verschonen is natuurlijk ook geen probleem, dat hoort er immers allemaal bij.

Foto(s) gebruiken voor het geboortekaartje ?

Voor het geboortekaartje is het mogelijk om een of meerdere foto(s) van de newbornfotoreportage te gebruiken. Hiervoor rekening ik geen extra kosten. Wel wil ik graag dat je het van te voren even aangeeft, dan kan ik daarmee rekening houden. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Wil je een afspraak maken ?

Een newborn fotoshoot inplannen gebeurt natuurlijk onder voorbehoud. Op het moment dat je bevallen bent maken we de afspraak definitief. Voor meer info kun je contact met mij opnemen.

Newbornfotografie. Een nieuw kindje, zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren newborn baby. Maar een klein moment ben je zo klein en zacht.Met trotse ogen genieten wij van iedere van elke blik

.

Contact?

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van mijn website en wil je ook graag zo bijzondere fotoshoot van je kleintje dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.

werkwijze newbornfotografie
newborn fotogafie

newborn fotogafie

newborn fotogafie

newborn fotogafie

newborn fotogafie

Newbornfotografie baby Nina
newborn fotografie
newbornfotografie
newbornfotografie geboortekaartje