Werkwijze Zwangerschapsfotografie

Zwanger

Zwangerschapsfotografie is meestal het mooist tussen de 30e en 35e week en is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je buik.

Werkwijze Zwangerschapsfotografie

Hieronder kan je lezen over mijn werkwijze zwangerschapsfotografie. Zwanger zijn is iets heel moois en heel bijzonder, er groeit een klein wonder in je buik. Je zwangere buik is iets om heel trots op te zijn.
Zwangerschap Fotografie maken we in mijn daglicht studio, op een bijzondere (buiten) locatie of gewoon bij jou thuis.  Mijn daglicht studio is gevestigd in Abbekerk.

Zwangerschap Fotoshoot

In mijn studio maak ik een aantal composities. Tijdens de zwangerschap fotoshoot kan je wisselen met kleding en/of lingerie (of zonder kleding). Bij deze zwangerschap fotoshoot is ook je partner welkom. Heb je al één of meerdere kinderen, dan mogen die ook onderdeel van de fotoshoot zijn. Voor een zwangerschap fotoshoot neem ik ruim de tijd, en als je het leuk vind maak ik tijdens de fotoshoot gebruik van allerlei accessoires. In de studio heb ik een mooie collectie jurken, voiles en kant, deze gebruik ik in combinatie met je eigen lingerie.
Bekijk ook eens mijn portfolio.

Zwangerschapsshoot Daglicht Studio

EenZwangerschapsshoot fotografeer ik met gebruikmaking van natuurlijk daglicht. In mijn studio gebruik ik oude deuren, wanden, raampartijen en leuke hoekjes als achtergrond.  De sfeer en het bijzondere daglicht in de studio zijn heel mooi. Goede ingrediënten voor mooie en bijzondere fotografie. Een zwangerschapsfotoshoot kan in elk seizoen van het jaar! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Welke kleding trek je aan bij een zwangerschapsshoot?

Bij het boeken van zwangerschapshoot krijg je van kledingtips, voor jou, je partner en eventuele kids. Daarnaast schrijf ik allerlei leuke blogverhalen over kleding bij een zwangerschapsshoot. Hiernaast staat de link naar 10 tips voor leuke kleding bij een zwangerschapsshoot.

Wil je graag contact?

Ben je geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot in de studio of op een bijzonder locatie dan kun je altijd via het contactformulier contact met mij opnemen. Ik geef altijd binnen 48 uur antwoord.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschap fotoshoot in de studio, zwangerschapsreportage op locatie, baby portret of familieportret?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina of instagram

 

 “Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren.”

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie
zwangerschap fotoshoot

zwangerschap fotoshoot
zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie zwart wit
Zwangerschapsfotografie

zwangerschap fotoshoot
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsshot
zwangerschapsfotoshoot amsterdam
zwangerschapsfotoshoot amsterdam
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschap fotoshoot
kleding zwangerschap
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie
zwanger kleurzwangerschapsfotografie vintage stijl
fotografie zwanger & newborn
zwangerschapsshoot
Zwangerschapsfotografie
kleding zwangerschapsshoot

zwangerschapsshoot