Top 10 mooiste zwanger fotoshoot

Mijn mooiste 10 zwanger fotoshoot laat ik hieronder zien. Een fotoshoot bij kleurrijk fotografeert is altijd bijzonder. Het begint al bij de locatie waar de studio is gevestigd. De oude voormalige soepfabriek Honig in Koog aan de Zaan. Het grappige is dat er nooit soep is gemaakt maar alleen pudding. In de volksmond staat Honig gelijk aan de oranje pakjes soep die in de supermarkt te krijgen zijn. Ik dwaal af….’;-)

kleur & zwart-wit

Deze fotoshoot vond ik heel bijzonder. Het was een hele rustige fotoshoot en Geesje had heel veel eigen ideeën. Ze wist precies welke sfeer en hoe ze graag haar fotosessie zwangerschap uitgevoerd wilde hebben. Ik was helemaal voor !  De kleding die ze mee had genomen, tezamen met de accessoires uit mijn studio. Het werd een hele mooie en leuke combinatie.

Deze eerste foto heb ik schapenbont gebruikt, wat van de boerderij van Ada & Martin komt, uit het dorp Abbekerk.

Kleur Kanten Doek

Voor deze onderstaande foto met Geesje heb ik 80 jaar oud kant gebruikt. Dit kant heeft een prachtige gouden kleur en is heel mooi. Ik koop veel accessoires op brocante markten en deze mooie kantendoek heb ik vorige jaar in Friesland gevonden. Ik ben er heel zuinig op en gebruik het alleen bij zwangerschapsfotografie.
10 mooiste zwanger fotoshoot kleur kant

10 mooiste zwanger fotoshoot

10 mooiste zwanger fotoshoot

10 mooiste zwanger fotoshoot

10 mooiste zwanger fotoshoot

Wit kanten Doek

Voor deze foto heb ik witte kanten doek met kanten rand gebruikt. Met de sfeer van het daglicht, tegenlicht en raampartij is het een hele mooie rustige foto’s geworden.
10 mooiste zwanger fotoshoot

 

Deuren & Ramen en veel tegenlicht

Ik ben gek op tegenlicht en mooie oude raampartijen of deuren. Ik hou er van. Het maakt een foto gelijk heel anders, en er komt een mooie sfeer de foto. Bij zwangerschapsfotografie mag dat, dan krijg rust en licht. Soms is een rustige achtergrond in zwart, grijs, wit of een kleur mooi. Bij zwangerschapsfotografie vind ik ramen en deuren toch het mooiste. Het geeft een extra sfeer aan het gevoel van het moment van zwanger zijn. Er gebeurt heel veel als je zwanger bent en je gevoel gaat alle kanten op. Deze onderstaande poses geven dat gevoel ook weer. Deze foto’s geven mijn gevoel bij zwangerschapsfotografie weer, namelijk harmonieus & sereen.
10 mooiste zwanger fotoshoot
10 mooiste zwanger fotoshoot
10 mooiste zwanger fotoshoot
10 mooiste zwanger fotoshoot

Wil je een fotoshoot cadeau doen ? kleurRIJK fotografeert heeft ook een cadeaubon ter waarde van de fotoshoots. Ben je geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.