Stralend & Magisch

Zwangerschapsshoot Studio

Als je al vaker voor de camera hebt gestaan is een zwangerschapsfotoshoot al gauw a piece of cake. Dat waren mijn gedachten, alleen deze lieve mama to be vond dat zelf niet. Ze was ook best gespannen maar tijdens de fotoshoot kwam ze snel los en werd het toch een stralend & magisch zwangerschapsshoot.

Kennismaken & bespreken wensen fotoshoot

In de studio stel ik degene die voor mijn camera altijd op zijn of haar gemak. Eerst gaan we gezellig koffie of thee drinken. Even kennismaken, kunnen mensen ook gelijk zien wie ik ben. Dit is ook gelijk een goed moment om te horen wat de wensen zijn. Wat voor type fotografie men wil, dat bespreken we en ook bekijken we de kleding en & accessoires die zijn meegenomen. Ook heb ik in de studio een kledingrek vol mooie kanten jurken en doeken. Heel veel hoeden en kleurige bloemenbandjes voor in het haar. Teveel om allemaal te benoemen. Mijn studio is zwangerschapsshoot proof 😉

Gecombineerd Fotopakket zwanger & newborn

Babette was begin juni bij mij voor een zwangerschapsfotoshoot. Ze had gekozen voor het gecombineerde fotopakket zwanger & newborn. Bij dit fotopakket krijg je van een korting van 20 euro. Toch leuk, als je al weet, dat je beide fotoshoots wil. Een van de zwangerschap en een fotoshoot als de kleine is geboren.  Volgens de uitgerekende datum wordt haar kindje eind juni geboren en dan ga ik ook haar pasgeboren kindje fotograferen.

Contact Fotografe Marijke

Wil je graag contact voor informatie over zo’n bijzondere zwangerschapsshoot, vul dan het contactformulier in. Ik neem altijd binnen 24 uur contact op.

Hieronder een kleine selectie van deze prachtige “mama to be”.

Magisch zwangerschapsshoot

Magisch zwangerschapsshoot jurk

Magisch zwangerschapsshoot wit

Magisch zwangerschapsshoot
Magisch zwangerschapsshoot buiten
zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby reportage of het complete gezin?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina.