Samen Zwanger

Zwangerschapsfotoshoot  Remco, Kirsten & Nikki

Met z’n drieën kwamen ze naar de studio in Abbekerk voor een leuke en gezellige fotoshoot. Zwangerschapsfotografie, dat is dus samen zwanger en samen leuke en mooie foto’s maken. En vooral veel lachen en plezier, dat was het motto van deze dag.

Rode Hakken

Kirsten had enorme fel rode hakken mee samen met een tuin. Een super leuke kledingkeuze. De foto’s van Kirsten samen met dochter Nikki zijn bijzonder schattig geworden. Moeder en dochter. Volgens mij heb ik een prachtige en liefdevolle fotoserie gemaakt. Kijk zelf maar <3

Ik kijk ook met erg veel plezier naar deze fotoserie. Als hun kindje is geboren ga ik ook de newbornshoot fotoshoot bij Remco, Kirsten & Nikki thuis maken.

Hieronder staat een mooie selectie.
samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger

samen zwanger partner

samen zwanger kus op de buik

samen zwanger handen op buik

samen zwanger partner

samen zwanger dochter
<

 

Ben je misschien ook samen zwanger en geïnteresseerd in een zwangerschapsfotoshoot dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een zwangerschapsshoot, zwangerschapsreportage of baby portret of voor een familieshoot?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram.