Zwangerschap Fotoshoot Fotostudio

Mag mijn hond ook mee naar de zwangerschapsshoot ?

Zwangerschap Fotoshoot Fotostudio. En dat hoor ik vaak, mag ik mijn hond ook meenemen naar de Fotostudio ? Natuurlijk, wat leuk. Ik zeg doen šŸ˜‰ Dan kan de hond ook op de foto, altijd leuk 1 of 2 foto’s met je lieve huisdier. Het gebeurd wel vaker dat de hond mee komt. Ik heb zelfs katten in de studio gehad, bij een babyshoot. Jullie huisdier is ook een lid van de familie, dus als je dat leuk vind, dan mag het beestje mee.

Zelf heb ik ook huisdieren en weet wat dat kan betekenen. Ze zijn je ook lief en zitten in je hart.

Vier je zwangerschap met een prachtige fotosessie zwangerschap en mocht je dat willen, neem je hond mee, die is natuurlijk welkom. Maak vandaag een afspraak voor een zwangerschapsfotoshoot bij Marijke Trienekens van kleurRIjK fotografeert.
Hoe mooi is het als je zwanger bent en je wilt ook je huisdierĀ betrekken dat er een baby in huis gaat komen.

zwangerschap fotoshoot fotostudio hond

Klik op de link als jeĀ nog meer foto’s van deze prachtige zwangerschapsfotoshoot met hond wilt zien.

 

zwangerschap fotoshoot fotostudio
zwangerschap fotoshoot fotostudio hond

Wordt je ook enthousiast vanĀ creatieve unieke zwangerschapsfotografie ? Wacht dan niet langer en stuur me een bericht zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Ik leg je mijn werkwijze uit en dan plannen we een afspraak in voor je eigen fotoshoot. Samen met mijn creativiteit maken we erĀ  iets heel moois van. Of dat in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Utrecht of ergens anders in Nederland is. Voor mij maakt het reizen niet uit en zeker als het voor een toffe locatie is.

Nog even een weetje:Ā de beste tijd voor een zwangerschap fotoshoot isĀ ongeveer tussen de 30 en 36 weken.