zwangerschapsreportage ibiza
Blog,  Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsreportage | Zwanger op de foto

Zwangerschapsreportage

 Studio of Locatie

Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren.”

Werkwijze Zwangerschapsfotografie

De mooiste tijd om de zwangerschap te fotografen is tussen de 30e en 35e week. Je buik is dan op zijn mooist. Ik gebruik allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren of juist een eenvoudige witte achtergrond. Een fotoshoot van een bijzonder moment in je leven, namelijk je zwangerschap, iets wat je nooit zal vergeten. Een mooie tijd om later te herinneren en koesteren. Marijke Trienekens fotografeert op haar eigen bijzondere manier en legt je zwangerschap vast in haar daglichtstudio in de Honigfabriek in Koog aan de Zaan, bij u thuis of op een mooie buiten locatie. Klik op de link voor meer informatie over mijn werkwijze

Visagie

Visagie is bij een fotoshoot te boeken. Elvira, de maid of makeup uit Zwaag maakt prachtige visagie. Een mooie make-up completeert het glamour gevoel van een speciale fotoshoot zoals bijvoorbeeld bij de zwangersschapshoot. Wil je de visagie van Elvira bij de fotoshoot boeken of wil je informatie neem dan contact via het contactformulier.

Kleding

Maak je een afspraak bij mij, dan bespreken we ook de kleding en lingerie. Bij de boeking krijg je van mij ook kledingtips voor jou en je partner. Wil je een fotoshoot boeken of wil je informatie, vul dan het contactformulier in en we maken een afspraak.

 

zwangerschapsreportage wit kant

zwangerschapsreportage

zwangerschapsreportage buiten

zwangerschapsreportage kant