Amsterdam Zwanger fotoshoot

Zwangerschapsshoot

Als je in verwachting bent van je eerste kindje, is alles heel spannend en nieuw. Een hele bijzondere periode waarin alles voor je veranderd. Op de bucketlist staat dan ook een fotoshoot van dit bijzondere moment in je leven. Gefeliciteerd ! En als je bij mij boekt, wordt het een Amsterdam Exclusieve Zwanger Fotoshoot. Deze zwangerschapsfotografie maken we in de laatste weken van je zwangerschap, zo rond de 35e week. Je buik is dan prachtig rond. Mijn studio is gelegen een oude vintage locatie met super mooi daglicht en industriële uitstraling. Een locatie die geweldig is bij zwangerschapsfotografie.

Contact

Ben je in blijde verwachting en wil je ook graag een zwangerschapsshoot in de studio of op een unieke plek buiten dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier. Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschapsfotografie, Newbornshoots aan huis, babyfotografie en familieshoots op allerlei bijzondere locaties. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram. We hebben een toffe fotoserie gemaakt met deze mooie mama to be. Hieronder staat een selectie. 

Zwangerschapsshoot Amsterdam
Vanaf hoeveel weken zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot Amsterdam

Een zwangerschap is een heel speciaal moment in je leven. Zo groeit er een klein wonder in je buik en om deze tijd niet te vergeten, is dit een mooi moment om een zwangerschapshoot te doen. Als je kindje er eenmaal is, is het fijn om de foto’s te hebben voor bijvoorbeeld in het fotoalbum gecombineerd met een newbornshoot. Een zwangerschapshoot is een mooie herinnering voor deze onwijs bijzondere tijd. Een zwangerschapshoot is ook een geweldige manier om herinneringen te creëren die je later met je kind kunt delen. Zo kun je de foto’s later laten zien als je kindje groot is ”Kijk! toen zat jij nog in mama’s buik!”.  Lees verder voor meer informatie over hoe een zwangerschapshoot verloopt bij Kleurrijk Ontwerp. Al benieuwd naar ons portfolio? Check dan deze pagina.

 

Je zwangere buik laten fotograferen in Amsterdam

Ben je opzoek naar een fotograaf om een zwangerschapshoot te doen in Amsterdam dan is dit mogelijk bij Kleurrijk Ontwerp. Nabij Amsterdam kunnen we fotograferen in de studio of ik kom langs bij jullie thuis. Mischien hebben jullie wel een prachtig huis waar we mooi kunnen fotograferen! Wanneer ik thuis bij iemand fotografeer dan heb ik eigenlijk alleen een raam nodig waar mooi daglicht doorheen komt, wil je graag meer informatie of heb je vragen? Dan kun je mij gerust bellen of mailen!

Welke week is het beste voor een zwangerschapsshoot?

Iedere vrouw is verschillend en iedere zwangerschap weer uniek. Daarom is het voor iedereen weer anders wanneer het beste moment is om foto’s te maken. De een vindt het mooi om vroeger in de zwangerschap de fotoshoot te doen met een klein buikje en de ander vindt het weer mooier om juist foto’s te maken wat verder in de zwangerschap. Wat het meest gangbare is bij een zwangerschapshoot is tussen de 32 en de 35 weken. Je buik is dan mooi rond en je voelt je dan nog lichamelijk fit genoeg.

Kledingkeuzes! Wat doe je aan bij een zwangerschaps fotoshoot in Amsterdam?

Tijdens een zwangerschaps fotoshoot in Amsterdam zijn er veel verschillende kledingkeuzes die je kunt maken. We adviseren altijd om 3 setjes kleding mee te nemen en op de locatie van de fotoshoot bekijken we samen wat het beste past bij de shoot. Rustige kleuren en kleding van natuurlijke materialen brengen echt de aandacht naar je buik. Ook kun je je kledingkeuze af laten hangen van de locatie waar je gefotografeerd gaat worden. Een linnen jurk in lichte aardetinten past mooi bij de duinen of in het bos. Je kan er ook voor kiezen om in lingerie te shooten in een daglichtstudio. Op deze manier kun je met zacht daglicht mooi de rondingen van je buik fotograferen.  Wil je ook in lingerie shooten dan kan dat ook! Mocht je dit spannend vinden, tijdens de shoot werken we altijd geleidelijk toe naar de lingerie tijdens de zwangerschapsshoot. Dus we beginnen met kleding waar je je prettig in voelt en gedurende shoot passen we de kleding steeds iets aan. Mocht je samen met je partner komen naar de shoot dan is het ook altijd erg leuk om de setjes kleding op elkaar aan te passen zodat jullie in hetzelfde kleurenpalet passen.

Zwangerschapshoot

Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Hi! Mijn naam is Michel, de fotograaf achter kleurRIJKontwerp. Sinds een tijd ben ik gespecialiseerd in Zwangerschapsfotoshoots, Newborn fotoshoots, Familie fotoshoots en Baby fotoshoots. Wil je binnenkort zo’n shoot boeken? Om een bijzonder moment van jou en je gezin samen te leggen? Spannend en onwijs leuk! Wie weet gaan wij samen binnenkort wel een dag fotograferen!

contact

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden om een fotoshoot te boeken? Neem dan contact op!