Fotograaf Amsterdam

Ontmoet jouw Fotograaf

Creativiteit, plezier, enthousiasme en vooral heel veel lachen dat typeert mijn werkwijze en ook hoe ik ben als persoon! Als klein meisje maakte ik mijn eerste foto’s met een wegwerpcamera, zo kon mijn enthousiasme niet op toen de ontwikkelde vakantiefoto’s klaar waren. Dit was voor mij de start van de rest van mijn carrière en sinds 2019 heb ik officieel de knoop doorgehakt om als fotografe te werk te gaan. Mensen en liefde fascineren me en daarom vind ik het erg leuk om zwangerschap, baby’s en families te fotograferen.

Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties, dat typeert mijn fotografie. Zo vind ik het belangrijk om mensen te portretteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verrast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Tijdens een shoot zorg ik voor spontaniteit, plezier en rust zodat jij en je gezin je helemaal op je gemak voelen. Binnen mijn fotografiestijl focus ik op authentieke beelden: Een spontane glimlach, warme knuffel of buikpijn van het lachen. 

Je kan mij trouwens ook kennen van Het Liefdes Atelier (samen met mijn vriend fotografeer ik bruiloften) of The House of Moments!

Liefs, 
Michel

PORTFOLIO

 

contact

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot inplannen? Neem contact op met Michel de Ram van Kleurrijk Ontwerp via onderstaand contactformulier. We horen heel graag van je!